Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Avtobusna postaja Slovenska Bistrica - ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB DO 19.10.2020

Kolodvorska ulica 14, Slovenska Bistrica

Osnovni podatki

RE ID 216
Posredovanje: prodaja
Izklicna cena: 134.900,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Avtobusna postaja Slovenska Bistrica - ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB DO 19.10.2020
Naslov: Kolodvorska ulica 14, Slovenska Bistrica
Skupna površina zemljišč: 4.413,00 m²
ostalo: 753--
Parcelna številka: 1385/8

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB DO 19.10.2020

AVTOBUSNA POSTAJA, SLOVENSKA BISTRICA

Avtobusna postaja, Kolodvorska ulica 14, Slovenska Bistrica, na odlični lokaciji le nekaj sto metrov od izvoza z avtoceste Maribor – Celje (izvoz Slovenska Bistrica – jug). Nepremičnina se daje v najem za dejavnost avtobusne postaje. Neposredna okolica je pozidana s pretežno poslovno stanovanjskimi objekti. V bližini se nahaja trgovski kompleks s trgovino Spar in drugi poslovni objekti.

Zemljišče se nahaja v Slovenski Bistrici le nekaj sto metrov od izvoza z avtoceste Maribor-Celje (izvoz Slovenska Bistrica-jug). Neposredna okolica je pozidana s pretežno poslovno stanovanjskimi objekti. V bližini se nahaja trgovski kompleks s trgovino Spar in drugi poslovni objekti.

Prodajna cena po dogovoru.

Slovenska Bistrica je manjše mesto, ki se nahaja 22 km južno od Maribora. Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in šteje 96.000 prebivalcev. Mesto je  gospodarsko, izobraževalno, kulturno in turistično središče Podravske regije. Regija je bogata z različnimi naravnimi viri. Vodno bogastvo izkorišča za pridobivanje električne energije (veriga hidroelektraren na Dravi), plodno zemljo pa za kmetijsko dejavnost. Mesto ima odlično prometno lego, saj je od  Ljubljane oddaljeno 127 km, od Zagreba 116 km in Gradca 70 km.

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

                                                                                                    

Več informacij o javnem razpisu za zbiranje zavezujočih ponudb na:

VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB - RE ID 216

Datoteke

Dean Švajncer

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje