Stanovanja v idilični soseski Škrjančevo pri Domžalah na voljo kupcem

Petek, 15. maj 2020

Stanovanja v idilični soseski Škrjančevo pri Domžalah na voljo kupcem

Ljubljana, 15. maja 2020 – Družba za upravljanje terjatev bank pričenja z ogledi in zbiranjem zavezujočih ponudb za nakup stanovanj v stanovanjski soseski Škrjančevo, ki se nahaja v neposredni bližini Domžal. V soseski, ki ima dobro povezavo z mestnim okoljem, hkrati pa je umaknjena od vrveža jeklene džungle, je kupcem trenutno na voljo 15 stanovanj v dveh večstanovanjskih hišah.

V mirni soseski lahko kupci izbirajo med nakupom stanovanja v pritličju z večjim pripadajočim atrijem ali nakupom prostornejšega dupleks stanovanja v nadstropju. Vsakemu stanovanju pripadata tudi dve zunanji parkirni mesti in shramba v kleti. Stanovanja so osvežena in takoj vseljiva. Sodobna arhitekturna zasnova stanovanjske soseske nudi kakovostne pogoje za udobno bivanje. V soseščini se nahajajo rekreativne površine, najbližji otroški vrtec je oddaljen približno 1600 m, v bližini so tri osnovne šole, OŠ Roje (3,7 km), OŠ Domžale (3,8 km) in OŠ Dob (3,1 km), pa trgovine Mercator, Hofer, Tuš in bančne poslovalnice (Abanka, DBS, NLB, Addiko banka).

Obe večstanovanjski hiši na naslovu Škrjančevo 51 in 55, ki sta bili dokončani v letu 2019, imata uporabni dovoljenji, pridobljeni v istem letu. Hiši sodita v energetski razred C (47 kWh/m²a).

Cena stanovanj s pripadajočim davkom, katerih neto tlorisne površine se gibljejo med 62 in 142 kvadratnimi metri, je od 1.760 EUR do 2.147 EUR za kvadratni meter prodajne površine. Cena pripadajočih parkirnih mest, ki so na voljo zgolj kupcem stanovanj in posamični nakup ni možen, pa je 7.990 EUR z vključenim davkom na parkirno mesto.

Več informacij o stanovanjskih enotah, uporabljenih materialih in opremi ter o oddaji zavezujoče ponudbe za nakup so na voljo na spletni strani www.skrjancevo.eu. Morebitni kupci se lahko dogovorijo za vodeni ogled. Ta je mogoč od 15. maja 2020 naprej ob predhodnem dogovoru in upoštevanju higienskih priporočil za izvajanje nepremičninskih poslov, ki jih je pripravil Nacionalni inštitut za javno zdravje. Za ogled stanovanj se lahko prijavite s klicem na telefonsko številko 041 498 708 ali pišete na elektronski naslov info@kreativdom.si.

Prodaja stanovanj poteka z zbiranjem zavezujočih ponudb, pri čemer varščina za nakup enega stanovanja znaša 5.000 evrov. Nepremičnina je v lasti DUTB, postopek prodaje pa vodi družba KREATIVDOM d.o.o..

VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB ZA NAKUP STANOVANJ V STANOVANJSKI SOSESKI ŠKRJANČEVO - DUTB ID 519

OGLAS - DUTB NEPREMIČNINE ID 519

Podjetje