Z nakupom poslovnih prostorov v središču Ljubljane do idealne lokacije za vaš posel ali do investicije

Četrtek, 2. avgust 2018

Z nakupom poslovnih prostorov v središču Ljubljane do idealne lokacije za vaš posel ali do investicije

Na odlični lokaciji v centru Ljubljane se nahajajo svetli poslovni prostori, ki so primerni različne poslovne dejavnosti. Pisarniški prostori so locirani na frekventni lokaciji, v poslovni stavbi na Trdinovi ulici 4, ki se lahko pohvali z izjemno dostopnostjo. Poleg tega leži v neposredni bližini sodišča, parkirnih hiš, mestnega avtobusa, železniške postaje, glavne avtobusne postaje, pošte, lekarne, hotelov ter številnih restavracij in barov.

Poslovni prostori v izmeri 367,20 m² zasedajo celotno 6. nadstropje poslovne stavbe. Sestavljeni so iz 12 pisarn, ki se jih po potrebi lahko tudi prilagodi, sprejemnice, čajne kuhinje, sobe za računalniške strežnike ter sanitarij. Prostori so klimatizirani ter delno opremljeni, leta 2005 so bili v celoti obnovljeni in so dobro vzdrževani.

Poslovni prostori na Trdinovi ulici 4 so primerni za različne dejavnosti: odvetniško pisarno, finančne storitve, farmacevtsko dejavnost, zaledno pisarno turistične agencije …

Nakup poslovnih prostorov za okrepitev sredstev podjetja

Razmere na trgu poslovnih nepremičnin so še vedno v senci nedavne krize, zato lahko podjetja poslovne prostore še vedno kupite po ugodni ceni, vrednost prostorov na izvrstni lokaciji pa bo v prihodnjih letih skoraj zagotovo zrasla.

Nakup pisarn kot naložbena priložnost

Nakup poslovnih prostorov pa lahko izkoristite tudi za investicijsko priložnost. Poslovni prostori v centru Ljubljane so zanimivi za mnoga podjetja, zato jih lahko tudi oddajate. Zagotovo pa bi bile pisarne privlačne tudi za t. i. coworking pisarne, kjer bi lahko oddali posamezno pisarno, najemniki pa bi souporabljali skupne prostore (sprejemnica, čajna kuhinja, sanitarije …).

 

Podjetje