Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Poslovni prostori

Celovška cesta 150, Ljubljana

Osnovni podatki

RE ID 1437
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 245.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Poslovni prostori
Naslov: Celovška cesta 150, Ljubljana
leto izgradnje: 1970
Neto tlorisna površina stavb: 410,00 m²
ostalo: k.o. Zg. Šiška 1739-785-36

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Delno oddan poslovni prostor na odlični lokaciji ob Celovški in Šišenski cesti v Ljubljani.

Poslovni prostor skupne velikosti 405 m2 se nahaja v petem nadstropju poslovne stavbe Slovenija avto. Poslovna stavba je bila zgrajena leta 1970 in je etažnosti K+P+6N+M. V pritličju objekta se nahajajo ulični lokali, v šestih nadstropjih pa pisarne. V naravi poslovni prostori predstavljajo 280 m2 pisarniških površin, 7 m2 sanitarij, 15 m2 hodnika in 108 m2 skladiščnih površin. Poslovnemu prostoru pripadata dve parkirni mesti, ki se nahajata v 5. nadstropju in sta z avtomobilom dostopna po dveh spiralnih rampah. Del pisarn je nekoliko zastaran in potreben manjše obnove.

Nakup nepremičnine je dobra naložbeno priložnost, saj je del poslovnega prostora že oddan v najem.

Poslovni prostor se nahaja v 5. nadstropju poslovne stavbe na naslovu Celovška cesta 150 v Ljubljani. Bližnja okolica je pozidana s pretežno poslovnimi in stanovanjskimi objekti. V neposredni bližini se nahaja trgovina, banka, restavracija, pošta in ostala potrebna javna infrastruktura.

Ljubljana je glavno mesto Slovenije in z več kot 280.000 prebivalci  tudi njeno največje in najpomembnejše gospodarsko središče. Mesto ima izjemno strateško lego, saj skozi tečejo pomembne mednarodne ceste in želežniške povezave. Ljubljana je središče Osrednjeslovenske regije, ki velja za najbolj poseljeno in po številu prebivalcev največjo v Sloveniji. Večino gospodarske aktivnosti v regiji zagotavljajo storitvene dejavnosti. Mednarodno letališče Jožeta Pučnika je oddaljeno 25 km.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje