Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Shrambe v večstanovanjskem objektu Nokturno

Kvedrova cesta 24 - 28, Koper

Osnovni podatki

RE ID 42
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Shrambe v večstanovanjskem objektu Nokturno
Naslov: Kvedrova cesta 24 - 28, Koper
leto izgradnje: 2010
leto prenove: 2016
Neto tlorisna površina stavb: 6,58 m²
ostalo: 2606-6987-310, 2606-6987-313, 2606-6987-317, 2606-6987-318, 2606-6987-323

Zemljevid lokacije

Dodatni večnamenski prostori/shrambe

NASELJE NOKTURNO
Stanovanjsko naselje Nokturno se nahaja na brežini Markovca v Kopru in obsega tri nize večstanovanjskih objektov s skupno 235 stanovanji s pripadajočimi shrambami in parkirnimi prostori. Objekti so bili zgrajeni leta 2010, uporabno dovoljenje pa je bilo prejeto v marcu 2011. Naselje z odlično lokacijo nudi razgled na Koprski in Tržaški zaliv in privlačen morski ambient. Umaknjeno je od mestnega vrveža, hkrati pa nudi bližino potrebne infrastrukture za hiter dostop do obalnih mest ter sosednjih držav.

DODATNI VEČNAMENSKI PROSTORI/SHRAMBE
V naselju Nokturno je za nakup na voljo še dvanajst dodatnih večnamenskih prostorov/shramb in sicer pet prostorov v objektu E in sedem v objektu F. Večina njih se nahaja v garažnih etažah objektov E in F, tri pa v stopniščnih delih objekta E. Nepremičnine se obravnavajo kot novogradnja z jamstvom po Zakonu o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (ZVKSES).

Prodaja dodatnih večnamenskih prostorov/shramb poteka na način zbiranja ne-zavezujočih ponudb, kupci dodatnih večnamenskih prostorov/shramb pa so lahko le obstoječi lastniki nepremičnin v naselju Nokturno.

Seznam dodatnih večnamenskih prostorov/shramb, velikost, lokacija  in prodajne cene so razvidne iz priloge.

OGLEDI
Zainteresirani kupci, lastniki nepremičnin v naselju Nokturno, se lahko dogovorite za ogled pri posredniku prodaje - Nepremičninski družbi d.o.o. (Re-max). Termine za ogled si lahko rezervirate na kontaktni številki 080 73 15 ali preko e-pošte nokturno@re-max.si. Pri njih lahko tudi pridobite podatke o razpoložljivosti dodatnih večnamenskih prostorov/shramb. 

Ogledi pogodbenega predmta bodo potekali po predhodnem dogovoru pri predstavniku Prodajalca iz prejšnjega odstavka te točke, upoštevaje NIJZ Higienskih priporočil za izvajanje nepremičninskih poslov med epidemijo COVID-19. 

Več informacij o naselju je na voljo na spletni strani www.nokturno.eu. 

RE/MAX

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o., PE RE/MAX VOGAL
mobitel:
080 73 15

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje