Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Starejša enostanovanjska hiša v Ljutomeru

Razlagova ulica 4, Ljutomer

Osnovni podatki

RE ID 6225
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 52.900,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Starejša enostanovanjska hiša v Ljutomeru
Naslov: Razlagova ulica 4, Ljutomer
leto izgradnje: 1948
leto prenove: 2003
Neto tlorisna površina stavb: 127,60 m²
Skupna površina zemljišč: 286,00 m²
Parcelna številka: 259 1976/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Enostanovanjska hiša v bližini centra v Ljutomeru.

Delno obnovljena hiša v osrčju Prlekije

  • Starejša stanovanjska hiša je od centra mesta Ljutomer oddaljena le 100 metrov. Blizu so zelene površine mestnega obrobja, reka Ščavnica ter velik in poznan športni park.
  • Hiša je bila zgrajena leta 1948. Leta 2001 je bila obnovljena streha, leta 2003 pa še fasada. V pritličju hiše se nahajajo kuhinja in dnevni prostori, v mansardi so spalni prostori. Notranjost hiše je potrebna prenove.

Ljutomer – živahno in dobro povezano mesto
Mesto je središče Prlekije, skrajnega roba slovenske Štajerske. Z dobro prometno infrastrukturo je odlično povezano z Madžarsko in Hrvaško. Mesto je poznano po prvem slovenskem taboru (l. 1868) in kasaškem športu, ki ima stoletno tradicijo. V širši okolici Ljutomera se boste lahko sprostili v Biotermah Mala Nedelja ali pa obiskali priznane vinogradnike na vinski cesti v Jeruzalemu. 

Hiša se prodaja kot videno-kupljeno.
Navedena cena ne vključuje 22 % DDV. 2% Davek na promet nepremičnin plača kupec. 

Vas zanima nakup nepremičnine?
V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.
 

Blaž Ribič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje