Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zazidljivo zemljišče v PC Kromberk, Nova Gorica

Industrijska cesta

Osnovni podatki

RE ID 202
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 370.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Zazidljivo zemljišče v PC Kromberk, Nova Gorica
Naslov: Industrijska cesta
Skupna površina zemljišč: 6.707,00 m²
ostalo: k.o. 2304--
Parcelna številka: 872/2, 2304 871/2, 2304 871/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Nepremičnina obsega tri stavbna zemljišča skupne površine 6.707m2.  Zemljišča ležijo v območju industrijskih dejavnosti, na robu območja PC KROMBERK ZAHOD. Širša lokacija ima odlično prometno povezavo (bližina mestne vpadnice in državne meje). Zemljišča predstavlja zaključeno celoto. Teren j raven zemljišče nasuto in poravnano vsa infrastruktura je v bližini.Lega na južnem delu poslovne cone KROMBERK, z vsemi pomembnejšimi javnimi institucijami mesta Nova Gorica v bližini.

Lahko dostopna in obiskana lokacija

POSLOVNA CONA KROMBERK je lahko dostopna in razvijajoča lokacija. Na območju nastaja sodobna poslovna cona, Mestna Občina Nova Gorica v prihodnosti načrtuje obnovo in izgradnja celotne komunalne infrastrukture v coni.

Vas zanima nakup nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo skrbniku nepremičnine, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Mišo Josip Ivanec

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje