Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Poslovna stavba v Novem Beogradu

Milutina Milankoviča

Osnovni podatki

RE ID 738
Posredovanje: oddaja
Prodajna cena: 14,00 € / m²
vrsta objekta: Poslovna stavba v Novem Beogradu
Naslov: Milutina Milankoviča
leto izgradnje: 2008
Neto tlorisna površina stavb: 12.826,28 m²
Skupna površina zemljišč: 6.606,00 m²
Parcelna številka: 343-2872/8

Zemljevid lokacije

Lepo vzdrževan in oddan poslovni objekt na odlični lokaciji v Beogradu.

VZDRŽEVNI IN SODOBNI POSLOVNI PROSTORI NA ODLIČNI LOKACIJI V BEOGRADU

Sredi največje poslovne cone v Srbiji
Poslovna stavba se nahaja v Novem Beogradu, največji poslovni coni v Srbiji. Stavba je locirana med mnogimi drugimi poslovnimi objekti Novega Beograda, je odlično prometno povezana in opremljena s sodobno komunalno infrastrukturo. Za Novi Beograd je značilen izjemno živahen poslovni utrip, ki potrjuje ambicije občine, da se razvije v eno največjih poslovnih središč v jugovzhodni Evropi.

Moderna večnamenska stavba
Poslovna stavba obsega 12.826,28 m² je bila zgrajena leta 2008 in je lepo vzdrževana. Sestavlja jo:

  • pisarniški del (K+ P+ 4N)
  • avtosalon (K+ P+ Galerija) 
  • Poslovna stavba stoji na parceli velikosti 6.606 m². 
  • Parkirna mesta se nahajajo pred objektom in v podzemni garažni hiši.


Cene najema

  • Poslovni prostor: 12 EUR/m² + pripadajoči davek in obratovalni stroški
  • Parkirno mesto: 100 EUR + pripadajoči davki in obratovalni stroški 

Sredi najhitreje razvijajoče se poslovne cone v Srbiji
ovi Beograd je glavno poslovno središče Srbije, finančni center Beograda in eno glavnih poslovnih središč v jugovzhodni Evropi. Številna, tudi najvidnejša mednarodna podjetja, imajo v Novem Beogradu svoj regionalni sedež. Novi Beograd se hitro razvija in je z več kot 212.000 prebivalci druga največja občina v Srbiji. Zaradi številnih velikih, srednjih in malih podjetij, ki delujejo v Novem Beogradu, odlične prometne povezanosti in dobre komunalne infrastrukture, je Novi Beograd izjemno privlačna investicijska destinacija za podjetja in podjetnike.

Vas zanima najem nepremičnine?
Vabimo vas, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Andrej Filipič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje