Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbno zemljišče, v naravi gozd, Ruše

Falska cesta, Ruše

Osnovni podatki

RE ID 1607
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 73.800,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče, v naravi gozd, Ruše
Naslov: Falska cesta, Ruše
Skupna površina zemljišč: 3.690,00 m²
Parcelna številka: 665-1393/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Stavbno zemljišče, ki v naravi predstavlja gozd v velikosti 3.690 m2 je po namenski rabi predvideno za centralne dejavnosti. Zemljišče se nahaja v bližini krožišča v Smolniku in je od mesta Maribor oddaljeno zgolj 15 km. Dostop do zemljišča je dobro urejen, saj nepremičnina leži neposredno ob glavni prometni povezavi Ruše - Fala.

Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in šteje 96.000 prebivalcev. Mesto je  gospodarsko, izobraževalno, kulturno in turistično središče Podravske regije. Regija je bogata z različnimi naravnimi viri. Vodno bogastvo izkorišča za pridobivanje električne energije (veriga hidroelektraren na Dravi), plodno zemljo pa za kmetijsko dejavnost. Mesto ima odlično prometno lego, saj je od  Ljubljane oddaljeno 127 km, od Zagreba 116 km in Gradca 70 km. Mednarodno letališče Edvarda Rusjana je oddaljeno zgolj 15 km.

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Dean Švajncer

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje