Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stanovanjsko poslovni objekt Maribor

Slovenska ulica 16, Maribor

Osnovni podatki

RE ID 1343
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 1.250.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Stanovanjsko poslovni objekt Maribor
Naslov: Slovenska ulica 16, Maribor
leto izgradnje: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 1.330,00 m²
Skupna površina zemljišč: 459,00 m²
Parcelna številka: 657-1288/1, 657-1288/2 in 657-1289/2
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Stanovanjsko poslovni objekt (delno obnovljen, delno novogradnja).

Stanovanjsko poslovni objekt se nahaja v centru mesta v peš coni na naslovu Slovenska ulica 16 v Mariboru. Objekt obsega v celoti obnovljeni del starejše meščanske hiše na navedenem naslovu, v katerem se nahajata dva ulična poslovna prostora in stanovanja v nadstropju (6 garsonjer in 4-sobno stanovanje v mansardi). Na dvoriščni strani objekta se nahaja novogradnja (prizidek), ki obsega večji lokal v kletni etaži z izhodom v atrij, dva manjša poslovna prostora v pritličnem delu (pasaža), v nadstropju pa 3-sobno stanovanje ter 4-sobno stanovanje dupleks. Ogrevanje vseh enot je predvideno z etažnimi plinskimi pečmi.

Odlična lokacija v centru mesta Maribor

Zanimiva investicijska priložnost, saj objekt vsebuje več manjših funkcionalnih stanovanjskih enot. V mansardem delu objekta se nahaja elitno štiri sobno stanovanje.

Cena po dogovoru.

Nepremičnina se prodaja izključno kot celota.

Maribor je eno najhitreje razvijajočih se mest v Sloveniji
Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, izobraževalno, znanstveno-raziskovalno in zdravstveno središče v severo-vzhodnem delu Slovenije. Območje mariborske občine je veliko 148 km² in ima več kot 111.000 prebivalcev. Mesto ima strateško lego, saj je v neposredni bližini treh sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Mesto ima svoje letališče, blizu so močne železniške in avtocestne povezave. Leta 2012 je bilo mesto proglašeno za evropski center kulture in predstavlja vedno bolj privlačno turistično destinacijo. V zadnjih letih postaja Maribor vse bolj zanimiv za investicije. V sodelovanju z občino se je razvila odlična infrastruktura, zrasli so štirje industrijski parki, ki zagotavljajo gospodarski razvoj mesta in regije.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica v pridobivanju

Blaž Ribič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje