Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE, BARBAT, OTOK RAB

Osnovni podatki

RE ID 1967
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 159.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE, BARBAT, OTOK RAB
Neto tlorisna površina stavb: 1.326,00 m²
Parcelna številka: 187/18, 187/39, 189/7

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE, BARBAT, OTOK RAB

Nepremičnina predstavlja zazidljivo zemljišče v Barbatu, na otoku Rab, Hrvaška. Namenjeno je mešani rabi  - stanovanjsko - poslovna (turizem) raba - glede na Urbanistični plan urejanja UPU 6 - Barbat. 
Glavna zazidljiva parcela je - ko. Barbat 187/18, s površino 1.326 m2, ki jo obdajajo manjši borovčki, v daljavi se vidi morje. Od obale je oddaljena cca 300 m zračne linije oz. 500 m peš.
Poleg te parcele je predmet prodaje tudi parcela - ko. Barbat 187/39, s površino 100 m2, ki v naravi predstavlja pot.
Na parceli ko. Barbat 189/7, s površino 230 m2, ki predstavlja dostopno pot, ima DUTB le 1/16 delež. To pomeni, da je kot solastniku omogočen dostop z glavne ceste do glavne parcele, torej ko. Barbat 187/18.

Zemljišče se nahaja v turistično - stanovanjskem naselju Barbat na JZ obali otoka Rab. Mesto Rab je oddaljeno okoli 6 km, enako trajektna luka na J delu otoka, na severnem pa cca 15 km (trajetk Cres - Krk-Rab). Zemljišče leži blizu glavne otoške ceste Mišnjak-Rab-Lopar. Od obale je oddaljena cca 300 m zračne linije oz. 500 m peš.

 

Cena zemljišča je 159.000,00 eur + pripadajoči davek.

Vas zanima nakup nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa ali najema.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Spiller Farmer d.o.o.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje