Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zemljišče za gradnjo turističnih objektov Maribor

Pot k mlinu, Maribor

Osnovni podatki

RE ID 1796
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 365.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Zemljišče za gradnjo turističnih objektov Maribor
Naslov: Pot k mlinu, Maribor
Neto tlorisna površina stavb: 6.428,50 m²
Parcelna številka: 1225/1, 1225/3, 1225/4, 1225/5, 1225/6 k.o. 677 - Zgornje Radvanje

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zemljišče za gradnjo turističnih objektov na idilični lokaciji pod vznožjem Mariborskega Pohorja

Nezazidano stavbno zemljišče skupne velikosti 12.857 m2 leži na mirni in zeleni lokaciji, tik pod vznožjem Mariborskega Pohorja. V neposredni bližini najdemo smučišča ter športne in turistične objekte. DUTB je solastnik na vseh parcelah do 1/2, kar pomeni da je predmet prodaje 6428,50 m2. Komunalna oprema je v neposredni bližini, dostop je urejen po lokalni makadamski cesti.

Ker je na področju turizma večletni pozitivni trend in tudi dobri obeti, predstavlja nepremičnina izredno investicijsko priložnost za razvoj turističnih objektov.

Prostorski akt, ki ureja to območje: ODLOK O OBČINSKEM LOKACIJSKEM NAČRTU ZA DEL OBMOČJI PROSTORSKO PLANSKIH ENOT Ra 6-Z, Ra-4-S in Ra 2-S (območje med vznožjem Pohorja, kompleksom Habakuk, Lackovo cesto in Potjo na okope) v Mariboru (MUV št. 16/06).

Maribor je eno najhitreje razvijajočih se mest v Sloveniji
Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, izobraževalno, znanstveno-raziskovalno in zdravstveno središče v severo-vzhodnem delu Slovenije. Območje mariborske občine je veliko 148 km² in ima več kot 111.000 prebivalcev. Mesto ima strateško lego, saj je v neposredni bližini treh sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Mesto ima svoje letališče, blizu so močne železniške in avtocestne povezave. Leta 2012 je bilo mesto proglašeno za evropski center kulture in predstavlja vedno bolj privlačno turistično destinacijo. V zadnjih letih postaja Maribor vse bolj zanimiv za investicije. V sodelovanju z občino se je razvila odlična infrastruktura, zrasli so štirje industrijski parki, ki zagotavljajo gospodarski razvoj mesta in regije.

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje