Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zemljišče v industrijski coni Kromberk, Nova Gorica

Osnovni podatki

RE ID 206
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 265.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Zemljišče v industrijski coni Kromberk, Nova Gorica
Neto tlorisna površina stavb: 4.753,00 m²
ostalo: 2304--
Parcelna številka: 854/109, 854/110, 854/111, 854/112, 854/121, 854/122, 854/123, 854/124, 854/63

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zemljišče v industrijski coni Kromberk, Nova Gorica

Nezazidano stavbno zemljišče skupne velikosti 4.753 m2 za namen industrijske gradnje. Sklop devetih zemljišč se nahaja v industrijski coni Kromberk v Novi Gorici (bivši Meblo). Električni vod se nahaj na parceli prav tako komunalni vodi, ki se nahajajo v cesti na vzhodni in severni strani.

Vas zanima nakup nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

 

Mišo Josip Ivanec

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje