DUTB KLJUB TRENUTNIM RAZMERAM NADALJUJE Z AKTIVNIM TRŽENJEM NEPREMIČNIN

Ponedeljek, 12. april 2021

DUTB KLJUB TRENUTNIM RAZMERAM NADALJUJE Z AKTIVNIM TRŽENJEM NEPREMIČNIN

Preverite pogoje za nakup

Nepremičnine -Štajerska, Ljubljana z okolico, Primorska

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) ob stabilnem tržnem povpraševanju kljub razmeram, ki jih kroji epidemija, nemoteno nadaljuje s postopki prodaje nepremičnin. V aprilu in maju se iztekajo roki za oddajo zavezujočih ponudb za najbolj aktualne stanovanjske nepremičnine od Primorske do Štajerske. Ob tem DUTB ponuja tudi več turističnih objektov. Celotna ponudba nepremičnin ter pogojev za sodelovanje na dražbah je na voljo na www.nepremicnine.dutb.eu.

 

Ponudba stanovanjskih nepremičnin Ljubljani in okolici, Vojniku in Vipavi

Do vključno 19. aprila letos poteka zbiranje zavezujočih ponudb za večstanovanjski objekt Vipava, kjer je na voljo 13 stanovanj s shrambami in parkirnimi mesti.

V Vojniku bo nov investitor lahko na trg ponudil 43 novih stanovanj v sklopu večstanovanjskega objekta, ki je ponovno na voljo za nakup kot celota. Oddaja zavezujočih ponudb je mogoča do 3. maja letos.

Večstanovanjski objekt Vojnik

Na obrobju Ljubljane bodo v naselju Tacenske brzice na voljo za nakup še zadnja 4 stanovanja. Na voljo so enosobno, dvosobno ter štiri in petsobno stanovanje. Oddaja zavezujočih ponudb po sistemu »kdor prvi ponudi, prvi kupi« se začenja predvidoma 26. aprila 2021.

Tacenske brzice

Do vključno 14. 5. letos poteka zbiranje zavezujočih ponudb za stavbno in kmetijsko zemljišče v Zgornjih Pirničah, ki se nahaja v bližini Medvod.

Prodaja aktualnih turističnih objektov

Med turističnimi objekti sta v Mariboru na voljo Wellness hotel Arena ter  Pohorske terase, ki se nahaja ob smučišču Zlate lisice. Za Wellness Hotel Areno bo predvidoma v mesecu aprilu objavljeno zbiranje zavezujočih ponudb.

Wellness Hotel Arena

V Celju je na voljo poslovno-stanovanjski objekt Vila Savinja (na naslovni fotografiji), na Otočcu pa Vila Otočec, ki je primerna za gostinsko-turistično dejavnost. Oba objekta je možno tudi najeti.

Vila Savinja

Na voljo sta tudi Vila v Slovenskih konjicah iz 19. stoletja ter gostinsko nastanitveni objekt Aparthotel Natura, ki se nahaja v Lačji vasi.

Vila Marija 
 

Na voljo tudi letalo Cessna

Zbiranje zavezujočih ponudb poteka tudi za poslovno letalo Cessna Citation 560XL. Rok za oddajo zavezujočih ponudb je bil podaljšan do 12. maja 2021.

Cessna Citation XL
 

Več informacij, kako kupiti stanovanjske nepremičnine od DUTB je na voljo na tej povezavi.  

Podjetje