Investicijska priložnost za drzne investitorje - nedokončani nepremičninski projekti

Petek, 26. februar 2021

Investicijska priložnost za drzne investitorje - nedokončani nepremičninski projekti

Značilnost uspešnih investitorjev je, da prepoznajo tržne priložnosti in jih tudi izkoristijo. Tokrat je v naša življenja posegla koronakriza, a prilike za investiranje v nepremičnine ostajajo in nudijo številne priložnosti za zaslužek. Najzanimivejše, ki jih trenutno ponuja DUTB, so nedokončane stanovanjsko-poslovne nepremičnine v Vojniku, Mariboru, Tolminu in Vipavi.

V Vojniku pri Celju se nahaja večstanovanjski objekt novejše gradnje. Sestavlja ga 43 stanovanjskih enot v velikosti od 34 m² in 98 m². V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura - trgovine, banka, lekarna, občina, vrtec in osnovna šola. Naselje in okolica ponujata številne možnosti rekreacije in pobega v naravo. Dne 22.3. bo za nakup objekta potekala e-dražba z zniževanjem izklicne cene (ti. »nizozemski« tip dražbe).

Večstanovanjski objekt Vojnik

Na Slovenski ulici v Mariboru se nahaja stanovanjsko-poslovni objekt, ki je delno novogradnja, delno pa obnovljen. Objekt obsega v celoti obnovljeni del starejše meščanske hiše, v katerem se nahajata dva ulična poslovna prostora in stanovanja v nadstropju (6 garsonjer in 4-sobno stanovanje v mansardi). Na dvoriščni strani objekta se nahaja novogradnja (prizidek), ki obsega večji lokal z izhodom v atrij in kletno etažo, dva manjša poslovna prostora v pritličnem delu (pasaža), v nadstropju pa 3-sobno stanovanje ter 4-sobno dupleks stanovanje. Stanovanja in poslovni prostori imajo pridobljeno uporabno dovoljenje.

Nedokončan večstanovanjski objekt Maribor

V Tolminu je naprodaj leta 2011 zgrajena večstanovanjska zgradba, ki obsega 9 razgibanih in sodobno zasnovanih stanovanj v velikosti od 60 do 104 m². Vsaki stanovanjski enoti, razen eni, pripadata dve parkirni mesti ter ena shramba. Pokrita parkirna mesta so urejena v kleti in v 6. etaži. Shrambe merijo od 6 do 26 m². Objekt še ni dokončan, zato še nima pridobljenega uporabnega dovoljenja.

Nedokončan večstanovanjski objekt Tolmin

V neposredni  bližini centra Vipave je naprodaj večstanovanjski objekt, ki je bil zgrajen leta 1850 in obnovljen leta 2008. Objekt sestavlja 13 stanovanj v treh etažah, velikosti od 32 do 68 m2. Stanovanja v pritličju imajo urejene samostojne vhode. Stanovanja v nadstropjih imajo vhod urejen po skupnem notranjem stopnišču. Na dvorišču objekta so urejena parkirna mesta in shrambe. Objekt še ni dokončan, zato še nima pridobljenega uporabnega dovoljenja.

Nedokončan objekt v Vipavi

Več informacij o nepremičninah je na voljo na povezavi.

Podjetje