Stanovanja Park pod Javorniki v Postojni na voljo kupcem – Kjer življenje cveti

Torek, 9. junij 2020

Stanovanja Park pod Javorniki v Postojni na voljo kupcem – Kjer življenje cveti

Ljubljana, 8. junija 2020 – Družba za upravljanje terjatev bank prodaja dvajset stanovanj v stanovanjskem objektu v Postojni. Dvajset stanovanj v neposredni bližini središča Postojne je še posebej primernih za mlade družine in pare »v cvetu življenja« oziroma v starostnem obdobju, ko si ustvarjajo svoj prvi skupni dom.   

Ustvarjanje skupnega življenja je povezano s sanjarjenjem o lastnem domu in lepih trenutkih, ki ga bomo preživeli v njem, hkrati pa pomeni nakup stanovanja veliko finančno obremenitev še posebej v življenju mladih družin in parov. Redkokdaj se na trgu nepremičnin pokaže priložnost, ki pomeni optimalno združitev obeh kriterijev. Prednosti nakupa obnovljenih in osveženih stanovanj v objektu Park pod Javorniki v neposredni bližini središča Postojne so urejeno naselje, dostopna lokacija in tržno privlačna cena.

V soseski lahko kupci izbirajo med nakupom 14-ih novih stanovanj in 6-ih rabljenih stanovanj. Stanovanja se nahajajo v nizkem pritličju, v nadstropjih in v mansardi. Pritličnim stanovanjem pripada atrij, vsem ostalim, razen enemu, pa lični balkon s pogledom na notranje otroško igrišče ali z odprtim pogledom na okolico. Vsakemu stanovanju pripada vsaj ena shramba in eno notranje parkirno mesto v istem objektu. Stanovanja so že vseljiva, arhitektura stanovanjskega objekta pa nudi  uporabnikom udobno bivanje. V bližini objekta se nahaja več trgovin in priljubljenih restavracij. V neposredni bližini sta tudi dve osnovi šoli in otroški vrtec, sicer pa mirno središče Postojne nudi vso ostalo infrastrukturo.

Vsa stanovanja v večstanovanjskem objektu se nahajajo na naslovu Park Pod Javorniki 4. Objekt je bil zgrajen leta 2008, stanovanja pa osvežena leta 2020. Vsako stanovanje ima izdelano energetsko izkaznico. Sodijo pa v energetski razred B ali C. Cena stanovanj (s shrambo), katerih neto tlorisne površine se gibljejo med 42 in 136 kvadratnimi metri, je od 1.204  EUR do 1.553 EUR za kvadratni meter prodajne površine s pripadajočim davkom. Cene parkirnega mesta, ki je na voljo zgolj kupcem stanovanj in njihov posamični nakup ni možen, pa se giblje med 5.805 EUR in 6.979 EUR na parkirno mesto z vključenim davkom.

Več informacij o stanovanjskih enotah, uporabljenih materialih in opremi ter o oddaji zavezujoče ponudbe za nakup so na voljo na spletni strani www.parkpodjavorniki.eu. Morebitni kupci se lahko dogovorijo za vodeni ogled. Ta je mogoč od 12. junija 2020 naprej ob predhodnem dogovoru in upoštevanju higienskih priporočil za izvajanje nepremičninskih poslov, ki jih je pripravil Nacionalni inštitut za javno zdravje. Za ogled stanovanj se lahko prijavite s klicem na telefonsko številko 080/73 73 ali pišete na elektronski naslov info@rcn.si.

Prodaja stanovanj poteka z zbiranjem zavezujočih ponudb, ki se bodo zbirale do 31. julija 2020, pri čemer varščina za nakup enega stanovanja znaša 5.000 EUR. Nepremičnina je v lasti DUTB, postopek prodaje pa vodi nepremičninska družba RCN d.o.o.

VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČE PONUDBE ZA NAKUP STANOVANJ V PARKU POD JAVORNIKI

OGLAS DUTB NEPREMIČNINE ID 2120

Podjetje