V Nokturnu na ogled dodatnih 33 stanovanj

Ponedeljek, 24. oktober 2016

V Nokturnu na ogled dodatnih 33 stanovanj

Ljubljana, 24. oktober 2016 – Aktivnosti, povezane s prodajo stanovanj v naselju Nokturno nad Markovcem v Kopru, tečejo v skladu z načrti. Zanimanje za nakup stanovanj ne pojenja, doslej jih je obiskalo dobrih 1250 obiskovalcev. Od sobote, 22. oktobra 2016, je poleg 97 stanovanj v objektih A, B in C, možen ogled še dodatnih 33 stanovanj v objektu F.

DUTB je od izvajalca del prevzela nov paket urejenih in osveženih stanovanj v objektu F v Nokturnu. Zanimanje za nakup stanovanj, ki jih obišče veliko obiskovalcev zlasti ob koncih tedna, je v skladu s pričakovanji DUTB in pooblaščenega prodajalca ABC nepremičnine d.o.o. Že v prvem tednu je bilo zabeleženih več kot 280 registriranih ogledov oziroma si je stanovanja ogledalo skupaj 750 obiskovalcev. V dobrih treh tednih po začetku prodaje stanovanj je bilo registriranih več kot 470 ogledov, skupno število obiskovalcev, med njimi tudi nekaj tujcev, predvsem iz Evrope, je bilo več kot 1250. Potencialni kupci lahko svoje zavezujoče ponudbe oddajajo pooblaščenemu notarju, število prejetih ponudb bo znano po izteku roka za oddajo ponudb.

Z dodatnimi 33 stanovanji si vsi zainteresirani zdaj lahko ogledajo izbrana stanovanja izmed že 130 osveženih stanovanj, ponudbo pa lahko oddajo za vsako izmed 214 stanovanj v naselju Nokturno v lasti DUTB.

 

***

Podjetje