Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Dvoetažni objekt Črni Kal

Črni Kal 8a

Osnovni podatki

RE ID 682
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 85.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Dvoetažni objekt Črni Kal
Naslov: Črni Kal 8a
leto izgradnje: 1991
Neto tlorisna površina stavb: 153,60 m²
Skupna površina zemljišč: 143,00 m²
ostalo: 2600--
Parcelna številka: 95, 94/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Dva dvoetažna objekta na naslovu Črni Kal 8a, ki se dotikata in tvorita celoto. V naravi predstavljata stanovanjski hiši, z bivalnimi prostori v drugi etaži in kletjo/garažo v prvi etaži. Zunanje stopnišče v zgornjo etažo je skupno. 

ZK ID: parcela  2600 *94/1, na kateri stoji bivalni objekt, GURS ID 2600 120 (stanovanje v nadstropju, klet/garaža v pritličju). Stavba prvotno zgrajena leta 1776. NTP: 43 m2 (GURS).

ZK ID - parcela 2600 *95, na kateri stoji prenovljen dvoetažni objekt, GURS ID 2600 122 (stanovanje v nadstropju, klet/garaža v pritličju). NTP: 110,6 m2 (GURS). Stavba prvotno zgrajena leta 1779, leta 1991-92 izvedena rekonstrukcija a še vedno nima fasade. 

Črni Kal je manjši zaselek na območju Krasa. Teren je v naklonu in z vzpetine ponuja čudovite razglede na bližnje in daljne vasi. Spada pod upravno enoto Koper. 

DUTB d.d. ne razpolaga z skladnim Gradbenim dovoljenjem (GD) za objekte. Prodaja se obstoječe stanje nepremičnine, brez GD. GD bo urejal novi lastnik na svoje stroške, brez kakršnihkoli zahtevkov do DUTB d.d..

Objekt ni dokončan - ni potrebna EI. 

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Marko Urbanija

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A