Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Dvoetažni objekt Črni Kal

Črni Kal 8a

Osnovni podatki

RE ID 682
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 85.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Dvoetažni objekt Črni Kal
Naslov: Črni Kal 8a
leto izgradnje: 1991
Neto tlorisna površina stavb: 153,60 m²
Skupna površina zemljišč: 143,00 m²
ostalo: 2600--
Parcelna številka: 95, 94/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Dva dvoetažna objekta na naslovu Črni Kal 8a, ki se dotikata in tvorita celoto. V naravi predstavljata stanovanjski hiši, z bivalnimi prostori v drugi etaži in kletjo/garažo v prvi etaži. Zunanje stopnišče v zgornjo etažo je skupno. 
Objekt nima skladnega GD. »Prodajni postopek bo možno zaključiti po pridobitvi gradbene dokumentacije.«  

ZK ID: parcela  2600 *94/1, na kateri stoji bivalni objekt, GURS ID 2600 120 (stanovanje v nadstropju, klet/garaža v pritličju). Stavba prvotno zgrajena leta 1776. NTP: 43 m2 (GURS).

ZK ID - parcela 2600 *95, na kateri stoji prenovljen dvoetažni objekt, GURS ID 2600 122 (stanovanje v nadstropju, klet/garaža v pritličju). NTP: 110,6 m2 (GURS). Stavba prvotno zgrajena leta 1779, leta 1991-92 izvedena rekonstrukcija a še vedno nima fasade. 

Črni Kal je manjši zaselek na območju Krasa. Teren je v naklonu in z vzpetine ponuja čudovite razglede na bližnje in daljne vasi. Spada pod upravno enoto Koper. 

Objekt ni dokončan - ni potrebna EI

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Marko Urbanija

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje