Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Gostinski lokal in bowling

Ledarska ulica 5, Jesenice

Osnovni podatki

RE ID 847
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 130.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Gostinski lokal in bowling
Naslov: Ledarska ulica 5, Jesenice
leto izgradnje: 1960
Neto tlorisna površina stavb: 590,00 m²
Parcelna številka: 681-6173

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Gostinski prostori in bowling dvorana

  • Stavba je bila zgrajena leta 1960 in sicer kot gostinski objekt z bowling dvorano.
  • Prostori objekta skupaj merijo 774,53 m², od tega je uporabne površine brez komunikacijskih površin in tehničnih prostorov 590 m².
  • Pred objektom je veliko parkirišče.
  • Ob objektu je kegljišče. Možno je postavit letni vrt.
  • Na objektu je bila izvedena sanacija - čiščenje in nujna vzdrževalna dela.

Investicijska priložnost: Poznana in dobro obiskana lokacija
Objekt stoji v neposredni bližini priljubljene športne dvorane Podmežakla. Dvorana predstavlja domovanje jeseniškega hokeja in mnogih drugih športov. Dvorana, ki lahko gosti do 6.000 obiskovalcev, je zaradi treningov, rekreacije, številnih tekem in velikih koncertov zelo dobro obiskana in zagotavlja visoko frekventnost lokacije, na kateri se nahaja prodajana nepremičnina. 

Jesenice – Dobro razvita občina z unikatno geografsko lego
Občina Jesenice se razprostira na skrajnem severozahodu Slovenije, lučaj od Avstrije in Italije. Jesenice so prepoznavne kot železarsko in hokejsko mesto z bogato zgodovino, gostoljubnim temperamentom in neokrnjeno podalpsko pokrajino. V občini živi več kot 21.000 ljudi, ki jim je na voljo vse udobje velikega mesta. Na Jesenicah prevladujejo podjetja v kovinsko predelovalni dejavnosti, trgovina in gradbeništvo ter številna manjša izvozno naravnana predelovalna podjetja. Prednost za stabilnost in razvoj gospodarstva v Jesenicah sta predvsem geografska lega mesta in dobra logistika, saj Jesenice stojijo na vozlišču med srednjo, zahodno in jugovzhodno Evropo in imajo izjemno močne avtocestne in železniške povezave.
V zadnjih letih se v občini močno razvija turizem, ki temelji na čudoviti, neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

 

Mišo Josip Ivanec

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje