Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Lokal v TPC City, Maribor

Ulica Vita Kraigherja 5, Maribor

Osnovni podatki

RE ID 1296
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 350.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Lokal v TPC City, Maribor
Naslov: Ulica Vita Kraigherja 5, Maribor
leto izgradnje: 1992
Neto tlorisna površina stavb: 328,80 m²
ostalo: 657-2318-48

Zemljevid lokacije

Lokal za trgovsko ali storitveno dejavnost v I. nadstropju TPC City Maribor

  • Prostori obsegajo skupno 328,8 m2 in v naravi predstavljajo večjo prodajalno, skladišče, sanitarije za zaposlene in manjšo pisarno. Nahajajo se v 1. nadstropju objekta z dvigalom, dostop je mogoč tudi preko tekočih notranjih stopnic. Prostori so primerno vzdrževani.
  • Del trgovskega prostora s pogledom na Trg Leona Štuklja ima izvedena okna v aluminijastih okvirjih z izolacijsko zasteklitvijo. Finalna talna obloga je keramika. Ogrevanje in hlajenje sta urejeno centralno za ves trgovski center. Parkiranje je možno v kletnih etažah stavbe, kjer se nahaja večja parkirna garaža.
  • Leži tako rekoč sredi poslovnega središča mesta, obdan z vsemi pomembnejšimi javnimi institucijami mesta Maribor, od starega mestnega jedra ga loči le nekaj korakov.

Lahko dostopna in obiskana lokacija

  • TRGOVSKO POSLOVNI CENTER CITY (TPC) CITY  nudi obiskovalcem široko paleto izdelkov in storitev ter mirno in urejeno nakupovalno okolje. Nahaja se na levem bregu reke Drave neposredno ob glavni mestni vpadnici, ki preko Titovega mostu prehaja v mestni center.
  • V TPC City posluje pošta, banka, nekaj turističnih agencij ter drugih storitvenih dejavnosti, loterija, gostinski lokal, trgovina s prehrambnimi izdelki, več manjši prodajaln itn..
  • Trgovski del TPC City je razdeljen na etaže K+P+1+2. Etaže so med seboj povezane z osebnim in tovornim dvigalom, tekočimi stopnicami ter notranjim stopniščem. Objekt ima upravnika, ki ga primerno vzdržuje.

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Iztok Vozelj

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje