Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Lokal za trgovsko ali storitveno dejavnost

Ulica heroja Lacka 3, Ptuj

Osnovni podatki

Alpina
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 200.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Lokal za trgovsko ali storitveno dejavnost
Naslov: Ulica heroja Lacka 3, Ptuj
leto prenove: 2001
Neto tlorisna površina stavb: 166,00 m²
ostalo: 400-1904-7

Zemljevid lokacije

Poslovni prostor se nahaja v pritličju poslovno stanovanjske stavbe, Ulica heroja Lacka 3, v središču mesta Ptuj. Stavba je v etažni lastnini.

Poslovni prostor predstavlja del stavbe, z ID znakom: del stavbe 400-1904-7. Obsega prodajni prostor z izložbenim oknom, skladišče in WC, skupne neto tlorisne površine 166 m2.

Primeren je za opravljanje trgovske dejavnosti ali za pisarne. Lokal je bil v letu 2001 delno obnovljen, in sicer so bili zamenjani finalni tlaki, keramika in instalacije.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Blaž Ribič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje