Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Lokal za trgovsko ali storitveno dejavnost

Cigaletova ulica 4A, Ljubljana

Osnovni podatki

Re ID 1288
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 450.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Lokal za trgovsko ali storitveno dejavnost
Naslov: Cigaletova ulica 4A, Ljubljana
leto izgradnje: 1980
leto prenove: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 198,00 m²
ostalo: 1737-230-30, 1737-230-39

Zemljevid lokacije

Poslovni prostor s skupno kvadraturo 198 m2 obsega prodajni prostor in skladišče v pritličju (101,9 m2) ter skladišče, sanitarije in manjšo pisarno v medetaži (96,1m2), do katere je dostop neposredno iz prodajnega prostora. Prostor je s prednje strani ostekljen. Poslovni prostor je primeren za opravljanje trgovske dejavnosti ali za pisarne. Ima ločen dovod vode in kanalizacije, prav tako sta ločena ogrevanje in hlajenje, preko klimata. V pritličju je po tleh pvc talna obloga, v medetaži itison.

Stavba, v kateri se nahaja poslovni prostor, stoji med Miklošičevo cesto in Cigaletovo ulico v strogem mestnem središču Ljubljane, v neposredni bližini sodišča in številnih sedežev večjih družb.. Stavba je bila zgrajena v začetku osemdesetih let, lokal je bil obnovljen leta 2010. Poslovni prostor se nahaja v pritličju, v pasaži stavbe.

Lokal sestoji iz dveh etažnih delov :

  • ID znak: del stavbe 1737-230-30 (pritličje)
  • ID znak: del stavbe 1737-230-39 (medetaža)

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Andrej Filipič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje