Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Polovica zemljišča v Preboldu

Osnovni podatki

RE ID 2153
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 12.990,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Polovica zemljišča v Preboldu
Skupna površina zemljišč: 883,00 m²
ostalo: k.o. Prebold 1005--
Parcelna številka: 366/25

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Predmet prodaje je 1/2 zemljišča v izmeri 883m2, z namembnostjo delno 46% za centralne dejavnosti in delno 56% kmetijsko. Zemljišče se nahaja v neposredni bližini pokopališča v Preboldu. Dostop do zemljišča ni urejen. 

Zemljišče se nahaja na levi strani glavne ceste ob južnem izhodu iz naselja, ki vodi proti Trbovlju, neposredno ob pokopališču Prebold.

Prebold je naselje v istoimenski Občini Prebold v Spodnji Savinjski dolini. Naselje ima 1696 prebivalcev. Nahaja se cca. 20km zahodno od mesta Celje v smeri Ljubljane. Od avtocestne povezave Celje  - Ljubljane je oddaljeno 3km. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na povezavi: Kako kupiti nepremičnino od DUTB.

Dean Švajncer

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje