Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Poslovni prostor Nokturno, Koper

Kozlovičeva ulica 30, Koper

Osnovni podatki

RE ID 42-216
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 181.536,00 €
vrsta objekta: Poslovni prostor Nokturno, Koper
Naslov: Kozlovičeva ulica 30, Koper
leto izgradnje: 2010
leto prenove: 2016
Neto tlorisna površina stavb: 99,62 m²
ostalo: k.o. Koper 2606-6986-103
Parcelna številka: 2606 701/49, 2606 701/48, 2606 701/47

Zemljevid lokacije

Poslovni prostor z oznako B-P-PP1 predstavlja dokončan in opremljen pisarniški prostor, namenjen mirnim dejavnostim. Nahaja se v objektu B, na spodnem delu naselja Nokturno, ob Kozlovičevi cesti, v bližini postajališča mestnega potniškega prometa. Obsega predprostor, pisarniški prostor, WC in zunanjo teraso, s skupno neto tlorisno površino 99,62 m2. Ogrevanje in hlajenje prostora je urejeno s klimatsko napravo. 

Poslovnemu prostoru pripadajo tri zunanja parkirna mesta z oznakami B4, B5 in B6, ki se nahajajo ob vhodu v prostor.  

Poslovni prostor se prodaja po načelu "videno-kupljeno", prav tako pohištvo in oprema.
Naprave, pohištvo in oprema nimajo več veljavne garancije in je odgovornost prodajalca izključena.

V ceno so že vključeni pripadajoči davki. 

Več informacij o naselju je na voljo tudi na spletni strani www.nokturno.eu. 

Stanovanjsko naselje Nokturno
Naselje Nokturno se nahaja na brežini Markovca v Kopru in obsega tri nize večstanovanjskih objektov s skupno 235 stanovanji s pripadajočimi shrambami in parkirnimi prostori. Objekti so bili zgrajeni leta 2010, uporabno dovoljenje pa je bilo prejeto v marcu 2011. Naselje z odlično lokacijo nudi razgled na Koprski in Tržaški zaliv in privlačen morski ambient. Umaknjeno je od mestnega vrveža, hkrati pa nudi bližino potrebne infrastrukture za hiter dostop do obalnih mest ter sosednjih držav.

Ogledi nepremičnin
Ogledi predmetnih nepremičnin bodo možni v dogovoru s predstavnikom prodajalca Re-max (kontaktna št. 080 73 15, e-pošta: nokturno@re-max.si), vendar v primeru, če epidemiološke razmere to dopuščajo ter upoštevaje vseh smernic Ministrstva za zdravje, Nacionalnega instituta za javno zdravje (NIJZ) ter drugih uradnih institucij RS.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

RE/MAX

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o., PE RE/MAX VOGAL
mobitel:
080 73 15

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje