Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stanovanja v naselju Tacenske brzice, Ljubljana

Marinovševa cesta

Osnovni podatki

RE ID 2017
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Stanovanja v naselju Tacenske brzice, Ljubljana
Naslov: Marinovševa cesta
leto izgradnje: 2009
leto prenove: 2020

Zemljevid lokacije

Prodajalec obvešča ponudnike in vse interesente, da je postopek zbiranja zavezujočih ponudb za nakup posameznih delov – stanovanj in posameznih parkirnih mest v stanovanjskem kompleksu Tacenske brzice, ki je bil razpisan do 30.12.2020 RAZVELJAVLJEN zaradi nadaljevanja ukrepov, ki jih je Vlada Republike Slovenija sprejela za zajezitev in obvladovanje nalezljive bolezni COVID-19. Nov razpis bo objavljen takoj, ko bodo Prodajalcu razmere v povezavi z epidemijo dovoljevale izvedbo.

Naselje Tacenske brzice je locirano neposredno ob južnem delu Marinovševe ulice tik ob naselju Tacenska Trojka v Ljubljani. Za vas bo na voljo 7 osveženih oziroma obnovljenih stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mest ter shrambo ter 10 dodatnih parkirnih mest.

V samem naselju sta dva objekta (lamela A in B) z 57 stanovanji. Kupci lahko izbirajo med nakupom 7 stanovanj v lastništvu DUTB in sicer med 6 novimi (še nikoli uporabljenimi) stanovanji in 1 rabljenim, vendar osveženim stanovanjem. V objektu oziroma ob njem bo za kupce na voljo še 10 dodatnih parkirnih mest.

Stanovanja se nahajajo v pritličju, v nadstropjih in v mansardi. Pritličnim stanovanjem pripada atrij, vsem ostalim, pa odprti/zaprti balkoni z odprtim pogledom na okolico. Vsakemu stanovanju pripada  ena shramba in vsaj eno notranje parkirno mesto v istem objektu. Arhitektura stanovanjskega objekta nudi  uporabnikom udobno bivanje.

Za objekt je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje in uporabno dovoljenje v letu 2009. Vsako stanovanje ima izdelano energetsko izkaznico, sodijo pa v energetski razred C ali D.

Stanovanja v stanovanjskem naselju Tacenske brzice v Ljubljani odlikuje:

 • ugodna cena,
 • mirna in dostopna lokacija,
 • urejeno naselje,
 • zasebno otroško igrišče znotraj soseske,
 • bližina trgovin in priljubljenih restavracij,
 • bližina vse potrebne infrastrukture,
 • bližina uvoza na avtocesto,
 • bližina Šmarne gore.

Vsi podatki o objektu in stanovanjih so na voljo v Tehničnem opisu objekta.

Stanovanja so že primerna za nakup in prevzem. Z ogledi in zbiranjem zavezujočih ponudb za nakup pričnemo ko bodo Prodajalcu razmere v povezavi z epidemijo dovoljevale izvedbo ogledov ter prodajo nepremičnin brez omejitev.

1 od skupno 7 stanovanj (v nadaljevanju »rabljena enota«) je bilo v preteklosti že v uporabi, zato se bo prodajalo po načelu videno-kupljeno. Preostalih 6 stanovanj (v nadaljevanju »nove enote«) še niso bilo v uporabi, tako da se bodo prodajala skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (v nadaljevanju: ZVKSES). Prav tako je na voljo 10 dodatnih parkirnih mest, od tega 6 v kletni etaži in 4 zunaj ob stavbi.

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Nepremičninska družba d.o.o / REMAX (080 73 15 / 01 420 59 14 oziroma tacenskebrzice@re-max.si).

SPLOŠNI PODATKI:

 • Lokacija: Marinovševa cesta 3 in 3a, 1000 Ljubljana
 • Energetski razred: B ali C
 • Leto izgradnje: 2009
 • Leto pridobitve gradbenega dovoljenja: 2009
 • Leto pridobitve uporabnega dovoljenja: 2009

 

Lokacija

Večstanovanjski objekt v katerem so na voljo za nakup predmetna stanovanja se nahaja na naslovu Marinovševa cesta 3 in 3A v Ljubljani.

V bližini objekta se nahaja več trgovin in priljubljenih restavracij znanih po dolgoletni tradiciji in kvaliteti. V soseščini se nahajajo rekreativne površine (savske brzice, Šmarna gora,…).

Ogledi stanovanj

Ogledi stanovanj bodo možni (ob upoštevanju vseh smernic Ministrstva za zdravje, Nacionalnega instituta za javno zdravje (NIJZ) ter drugih uradnih institucij RS) po predhodnem naročilu ko bodo Prodajalcu razmere v povezavi z epidemijo dovoljevale izvedbo ogledov ter prodajo nepremičnin brez omejitev.

Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske 080/73 15, 01 420 59 14 oziroma preko elektronske pošte tacenskebrzice@re-max.si.

Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Nepremičninska družba d.o.o. / Remax

 

Seznam stanovanj

S klikom na posamezno stanovanje se odpre posamezna podstran / oglas stanovanja.

Rabljeno stanovanje:

Tip stanovanja

Kom. oznaka

Neto površina

Prodajna cena

Povezava

1-sobno

A.2N.S1

59,81 m2

173.000 €

klik

 

Nova stanovanja:

Tip stanovanja

Kom. oznaka

Neto površina

Prodajna cena

Povezava

5-sobno (duplex)

B.M.S24

197,07 m2

426.000 €

klik

1-sobno

B.2N.S19

52,62 m2

164.000 €

klik

3-sobno (duplex)

A.M.S27

120,89 m2

282.000 €

klik

4-sobno (duplex)

B.M.S23

129,29 m2

348.000 €

klik

2-sobno

B.P.S01

82,54 m2

258.000 €

klik

1-sobno

B.1N.S12

52,00 m2

154.000 €

klik

 

Dodatna parkirna mesta:

 1. notranja parkirna mesta
 2. zunanja parkirna mesta

 

Pravno obvestilo

Glede oglaševanih (izhodiščnih) cene nepremičnin  v okviru stanovanjskega objekta Tacenske brzice v Ljubljani potencialne ponudnike obvešča, da je cena zgolj informativne narave in se lahko spreminja skladno z gibanjem cen na trgu in povpraševanjem, pri čemer pa DUTB izvaja cenitve vseh nepremičnin vsaj enkrat letno in jih skladno s prejetimi cenitvami tudi ustrezno prilagaja, zato oddane ponudbe v postopku prodaje in zbiranja eventualnih zavezujočih ponudb ne zavezujejo DUTB sprejeti kakršnokoli ponudbo, ne glede na to ali so višje, enake ali nižje od trenutne oglaševane cene, dokler DUTB izrecno, nedvoumno in pisno ne izrazi volje sprejema dane ponudbe.

DUTB si skladno z navedbo v prejšnji alineji pridržuje pravico kadarkoli in brez pojasnila spremeniti načrtovani potek, korake ali druge elemente postopka, prav tako lahko prekine postopek prodaje oz. pogajanj, za kar ne nosi nobene odgovornosti in ponudniki iz tega naslova ne morejo zoper DUTB uveljavljati nikakršnih zahtevkov.

Neuspešni ponudniki imajo pravico vložiti pritožbo. Pritožbo mora biti vložena v roku petih (5) dni od posredovanja izida postopka. Pritožbo je potrebno vložiti neposredno pri DUTB v pisni obliki ali s priporočeno pošiljko. Pritožba mora vsebovati podrobno obrazložitev razlogov za pritožbo. Pritožnik mora navesti ime in naslov vlagatelja pritožbe, ID znak (RE ID) upoštevne nepremičnine, opis domnevno spornih kršitev, dejstva in dokazila o kršitvah. Pritožbo obravnava ustrezen kreditno-naložbeni odbor. O sprejeti odločitvi glede pritožbe se obvesti pritožnika.

 

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA D.O.O. / REMAX

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje