Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stanovanja v večstanovanjskem objektu Park Pod Javorniki v Postojni

Park Pod Javorniki 4, Postojna

Osnovni podatki

RE ID 2120
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Stanovanja v večstanovanjskem objektu Park Pod Javorniki v Postojni
Naslov: Park Pod Javorniki 4, Postojna
leto izgradnje: 2008
leto prenove: 2020

Zemljevid lokacije

ELEKTRONSKA JAVNA DRAŽBA DNE 25.3.2021 in 26.3.2021

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

V neposredni bližini središča Postojne je v večstanovanjskem objektu na naslovu Park Pod Javorniki 4 za vas na voljo še 10 osveženih oziroma obnovljenih stanovanj.

V samem objektu je sicer 53 stanovanj, kupci pa lahko izbirajo še med nakupom 10 prostih stanovanj v lastništvu DUTB in sicer med 8-imi novimi (še nikoli uporabljenimi) stanovanji in 2-imi rabljenimi, vendar osveženimi stanovanji. Eno stanovanje se nahaja v pritličju, 2 v 1. nadstropju in 7 v mansardi. Pritličnemu stanovanju pripada atrij, vsem ostalim balkon. Vsakemu stanovanju pripada ena shramba in eno notranje parkirno mesto v istem objektu. Stanovanja so že vseljiva, arhitektura stanovanjskega objekta pa nudi uporabnikom udobno bivanje.

Za objekt je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje leta 2007, zgrajen je bil leta 2008, uporabno dovoljenje pa je bilo pridobljeno leta 2009. Vsako stanovanje ima izdelano energetsko izkaznico, sodijo pa v energetski razred B ali C.

Stanovanja v stanovanjskem naselju Park pod Javorniki v Postojni odlikuje:

 • ugodna cena,
 • mirna in dostopna lokacija,
 • urejeno naselje,
 • zasebno otroško igrišče znotraj soseske,
 • bližina trgovin in priljubljenih restavracij,
 • bližina vse potrebne infrastrukture,
 • bližina uvoza na avtocesto
 • bližina mestnega jedra Postojne
 • bližina zdravstvene ustanove
 • bližina slovenske obale

Vsi podatki o objektu in stanovanjih so na voljo v Tehničnem opisu objekta.

Dve stanovanji od skupno 10 stanovanj (v nadaljevanju »rabljene enote«) sta bili v preteklosti že v uporabi, zato se bosta prodajali po načelu videno-kupljeno. Preostalih 8 stanovanj (v nadaljevanju »nove enote«) še ni bilo v uporabi, tako da se bodo prodajala skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (v nadaljevanju: ZVKSES).

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba RCN d.o.o (080/73 73, oziroma info@rcn.si).

SPLOŠNI PODATKI:

 • Lokacija: Park Pod Javorniki 4, Postojna
 • Energetski razred: B ali C
 • Leto pridobitve gradbenega dovoljenja: 2007
 • Leto izgradnje: 2008
 • Leto pridobitve uporabnega dovoljenja: 2009


Lokacija

Večstanovanjski objekt v katerem so na voljo za nakup predmetna stanovanja se nahaja na naslovu Park Pod Javorniki 4 v Postojni.

V bližini objekta se nahaja več trgovin in priljubljenih restavracij in picerij znanih po dolgoletni tradiciji in kvaliteti, zato jih obiskujejo ljudje tudi iz drugih krajev. V soseščini se nahajajo rekreativne površine, v  neposredni bližini pa se nahajata tudi dve osnovi šoli ter otroški vrtec, ki je oddaljen približno 1600. V centru Postojne pa se nahaja tudi vsa ostala infrastruktura.

Ogledi stanovanj

Ogledi stanovanj bodo mogoči po predhodnem naročilu ob upoštevanju vseh smernic Ministrstva za zdravje, Nacionalnega instituta za javno zdravje (NIJZ) ter drugih uradnih institucij RS.

Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba RCN d.o.o.


Seznam stanovanj

S klikom na posamezno stanovanje se odpre posamezna podstran / oglas stanovanja.

Rabljena stanovanja:

Tip stanovanja Kom. oznaka Neto površina Prodajna cena Povezava
2-sobo POS022 59,58 m2 83.400 eur klik
2-sobno POS042 58,37 m2 88.800 eur klik

 

 

 

Nova stanovanja:

Tip stanovanja Kom. oznaka Neto površina Prodajna cena Povezava
2-sobno POS009 81,89 m2 78.000 eur klik
2-sobno POS018 59,71 m2 84.400 eur klik
2-sobno POS040 58,39 m2 90.100 eur klik
2-sobno s kabinetom POS043 78,41 m2 115.900 eur klik
2-sobno s kabinetom POS045 75,12 m2 113.200 eur klik
1-sobno POS048 42,08 m2 68.800 eur klik
2-sobno z 2-kabinetoma POS050 87,18 m2 131.500 eur klik
2-sobno z 2-kabinetoma POS052 84,65 m2 131.400 eur klik


 

 

 

 

 

 

 

Glede oglaševanih (izhodiščnih) cene nepremičnin  v okviru stanovanjskega objekta Park Pod Javorniki v Postojni potencialne ponudnike obvešča, da je cena zgolj informativne narave in se lahko spreminja skladno z gibanjem cen na trgu in povpraševanjem, pri čemer pa DUTB izvaja cenitve vseh nepremičnin vsaj enkrat letno in jih skladno s prejetimi cenitvami tudi ustrezno prilagaja, zato oddane ponudbe v postopku prodaje in zbiranja eventualnih zavezujočih ponudb ne zavezujejo DUTB sprejeti kakršnokoli ponudbo, ne glede na to ali so višje, enake ali nižje od trenutne oglaševane cene, dokler DUTB izrecno, nedvoumno in pisno ne izrazi volje sprejema dane ponudbe.

DUTB si skladno z navedbo v prejšnji alineji pridržuje pravico kadarkoli in brez pojasnila spremeniti načrtovani potek, korake ali druge elemente postopka, prav tako lahko prekine postopek prodaje oz. pogajanj, za kar ne nosi nobene odgovornosti in ponudniki iz tega naslova ne morejo zoper DUTB uveljavljati nikakršnih zahtevkov.

 

RCN, nepremičnine, svetovanje, d.o.o.

mobitel:
080 73 73
e-mail:
info@rcn.si

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje