Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stanovanjska hiša

Sv. Duh, Škofja Loka

Osnovni podatki

RE ID 307
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 600.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Stanovanjska hiša
Naslov: Sv. Duh, Škofja Loka
leto izgradnje: 2004
Neto tlorisna površina stavb: 530,00 m²
Skupna površina zemljišč: 1.015,00 m²
ostalo: k.o. 2028-729-, Škofja Loka-729-
Parcelna številka: 1290/7

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Predmet prodaje je stanovanjska hiša z manjšim poslovni objektom, garažo, dvoriščem in vrtom, ki je bil dokončno zgrajen leta 2004. Nepremičnina se nahaja v strnjenem stanovanjskem naselju Sv. Duh pri Škofji Loki. Objekt ima tri etaže, K+P+M. Podkleten je le stanovanjski del. Stanovanjski del meri 399 m2, poslovni pa 131 m2. V poslovnem delu objekta je v pritlični etaži urejena dvojna garaža, v mansardi pa pisarna za opravljanje storitvene dejavnosti. Dostop in dovoz do objekta je urejen iz asfaltirane poti na dvorišče, kjer je na S fasadi urejen vhod v stanovanjski in poslovni del ter uvoz v garažo.

Hiša je bila zgrajena na podlagi veljavnega gradbenega dovoljenja v letu 2002, na podlagi 2. točke 5. člena ZGO-1 UPB pa se je uporaba objekta pričela v letu 2003-2004, brez pridobitve uporabnega dovoljenja. Skladno z novim Gradbenim zakonom velja, da če je bil objekt v uporabi pred 1.6.2018 in po zanj veljavnih predpisih takrat ni potrebno uporabno dovoljenje, tudi po tem datumu objekt uporabnega dovoljenja ne potrebuje.

Energetska izkaznica je pridobljena.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Iva Kozar

Številka licence: 0213902108

DUTB, d.d.
telefon:
01/42 93 834
mobitel:
+386 30 60 27 28

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje