Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stanovanjska hiša

Pesnica pri Mariboru 64e, Pesnica pri Mariboru

Osnovni podatki

RE ID 6091
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 189.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Stanovanjska hiša
Naslov: Pesnica pri Mariboru 64e, Pesnica pri Mariboru
leto izgradnje: 2007
Neto tlorisna površina stavb: 276,00 m²
Skupna površina zemljišč: 1.735,00 m²
ostalo: k.o. 606--
Parcelna številka: 443/9

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Stanovanjska hiša ima tri etaže: klet, pritličje in nadstropje, ki je deloma mansardno. Nahaja se v strnjenem naselju v Pesnici pri Mariboru.  Ogrevanje je urejeno na kurilno olje, fasada je opečna.  

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Marko Urbanija

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A