Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbno zemljišče

Panonska ulica 11, Murska Sobota

Osnovni podatki

RE ID 525
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 400.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče
Naslov: Panonska ulica 11, Murska Sobota
Skupna površina zemljišč: 25.231,00 m²
ostalo: 105--
Parcelna številka: 3879/12, 3879/46

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Stavbno zemljišče v izmeri 25.231 m2 se nahaja znotraj kompleksa Pomurka, po veljavnem prostorskem planu pa se zemljišče nahaja znotraj prostorske enote SO 111, kjer so površine pretežno namenjene industrijskim, proizvodnim, obrtnim, skladiščnim, prometnim dejavnostim. Dostop do zemljišča je urejen, saj kupec z nakupom pridobi še sorazmerni delež dostopnih cest.

Na zemljišču stoji kotlovnica, ki pa ni več v uporabi. 


V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Boris Vončina

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje