Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbno zemljišče - Srakovlje

Srakovlje, Kranj

Osnovni podatki

RE ID 878
Posredovanje: prodaja
Izklicna cena: 1.450.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče - Srakovlje
Naslov: Srakovlje, Kranj
Status nepremičnine: Nezazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 20.005,00 m²
Parcelna številka: 2102-695/2

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

ELEKTRONSKA JAVNA DRAŽBA 22.10.2021 ob 14:00 uri. ROK ZA PRIJAVO NA ELEKTRONSKO JAVNO DRAŽBO DO 20.10.2021 do 23:59:59 ure.

Večje zemljišče v Mestni občini Kranj

 • Zemljišče skupne velikosti 20.005 m² se nahaja v manjšem naselju Srakovlje, ki sodi v Mestno občino Kranj.
 • Zemljišče je ravno in dostopno iz lokalne asfaltirane ceste.
 • Za zemljišče je izdelana idejna zasnova za parcelacijo in komunalno opremljanje, ki predvideva 22 parcel in prodajo posameznih zazidljivih parcel.

Prijetna in odlično povezana lega zemljišča
Zemljišče leži na mirnem obrobju naselja, ob gozdu, obdano z zelenimi površinami. V neposredni bližini zemljišča je protokolarni objekt Brdo z očarljivo okolico. Zemljišče je lahko dostopno in dobro povezano z okoliškimi naselji, s centrom mesta Kranj je vzpostavljena redna avtobusna linija, gorenjska avtocesta je oddaljena le nekaj kilometrov, prav tako Letališče Jožeta Pučnika.

ORGANIZIRANA JE E-DRAŽBA:

Razpisni elementi:

 • Predmet prodaje: parcela 2102 695/2 v izmeri 20.005 m2
 • datum dražbe: 22.10.2021 ob 14.00 uri
 • rok za prijavo do: 20.10.2021 do 23:59:59
 • varščina: 51.000 EUR,
 • rok za plačilo varščine: 20.10.2021 
 • izklicna cena: 1.450.000 EUR + pripadajoči davek,
 • korak draženja: 10.000 EUR.
 • več na: https://dutb.eu/javni-razpisi/

Kranj - glavno mesto Gorenjske
Kranj je četrto največje mesto v Sloveniji in sedež istoimenske Mestne občine Kranj. Mestna občina Kranj, ki je gospodarsko, trgovsko, prometno, izobraževalno in kulturno središče Gorenjske, se razprostira na 148 m². Živahen mestni utrip, razvite izobraževalne ustanove, veliko število podjetij in dobro razvita infrastruktura prispevajo k temu, da je Kranj zelo priljubljeno mesto za bivanje.
Mesto leži na križišču pomembnih prometnih poti, ki vodijo iz severne Evrope proti Jadranu, ter iz zahodne Evrope proti vzhodu. Mesto je od Ljubljane oddaljeno zgolj 20 km. (vir: www.kranj.si)

Cena
Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Mojca Ferfolja

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje