Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Tenis center, Dolgi most, Ljubljana

Dolgi Most 6a, Ljubljana

Osnovni podatki

RE ID 5189
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 1.660.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Tenis center, Dolgi most, Ljubljana
Naslov: Dolgi Most 6a, Ljubljana
leto izgradnje: 1989
Neto tlorisna površina stavb: 4.450,00 m²
Skupna površina zemljišč: 8.200,00 m²
ostalo: 1994--
Parcelna številka: 2021/8, 2021/23, 2021/24, 2021/25, 2021/26, 2022/8, 2022/9

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Enkratna investicijska priložnost

Tenis center Dolgi most v Ljubljani, ki nemoteno deluje že vrsto let, je tako zaradi svoje privlačne lege kot celostne urejenosti odlična poslovna priložnost za investitorje, ki razumejo in spodbujajo razvoj rekreativne ter profesionalne športne dejavnosti. Na nepremičnini se nahajajo poslovne površine za športne namene, klubski prostori, lokal, spremljajoče površine in zunanje parkirne površine.

Nepremičnina je locirana na Dolgem mostu, tik ob avtocestnem vozlišču Kozarje. Čeprav v neposredni bližini obvoznice, ki omogoča hitro in preprosto dostopnost, objekt obdajata neokrnjena narava in mirna okolica. Ob nepremičnin teče Mali Graben, ki je naravni razbremenilni kanal reke Gradaščice in daje objektu še dodaten čar.

Celostna infrastruktura za nemoteno poslovanje

Objekt ima vso potrebno infrastrukturo in je delno opremljen. Na zemljišču se nahajajo:

  • stavba št. 1843, v naravi pokrite športne površine v dveh medsebojno povezanih halah v skupni izmeri 4.000 m2; v notranjosti hal se nahaja 6 urejenih teniških igrišč,
  • stavba št. 1844, v naravi skladišče v izmeri 124 m2,
  • stavba št. 1845, v naravi klubski prostor, gostinski lokal, garderobe, sanitarije s tuši, 6 sob s skupnimi sanitarijami  v mansardi, vse skupaj v izmeri 450 m2.

Premično premoženje, ki je trajno in trdno spojeno z nepremičninami, predstavljajo centralna peč Sukom, kotel Vaillant, klima in peč za ogrevanje šotora. Vse našteto investitorju zagotavlja takojšen zagon poslovne dejavnosti.

Dodatna poslovna priložnost

Na objektu se nahaja sedem velikih reklamnih panojev (štirje obrnjeni na južno in trije na zahodno stran), ki kot učinkovita orodja  oglaševanja na prostem ponujajo predstavitve podjetjem, izdelkom ali storitvam, in s tem dodatno poslovno priložnost. Dodaten priliv zagotavljata tudi dve bazni antenski postaji oz. oddajnika.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A