Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Trgovski lokal - Prodajalna ALPINA

Delpinova ulica 20, Nova Gorica

Osnovni podatki

RE ID 1292
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 255.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Trgovski lokal - Prodajalna ALPINA
Naslov: Delpinova ulica 20, Nova Gorica
leto izgradnje: 1970
Neto tlorisna površina stavb: 141,92 m²
ostalo: k.o. Nova Gorica--, ID znak 2304-329-1--

Zemljevid lokacije

Lokal za trgovsko ali storitveno dejavnost v pritličju poslovne stavbe na Delpinovi ulici v centru mesta Nove Gorice.

Dokončan poslovni prostor v pritličju, ki v naravi predstavlja obratujočo prodajalno ALPINA z izložbenim oknom in skladišče.  Prodajalna se nahaja v neposredni bližini EDA Centra, na stičišču trgovske, upravne in povezovalne osi na elitni lokaciji v centru Nove Gorice. 

Nova Gorica - Center goriške regije
Mesto leži tik ob meji z Italijo, neločljivo povezano z italijansko Gorizo. Mesto je središče upravnega, izobraževalnega, kulturnega in gospodarskega življenja v goriški regiji. V mestni občini Nova Gorica živi nekaj manj kot 32.000 prebivalcev. Nova Gorica ima živahen utrip. V njej delujejo številna podjetja, ima dobro razvito šolstvo in lastno univerzo ter številne vidne in vplivne kulturne inštitucije. Leta 2015 je mesto dobilo naziv Evropska prestolnica kulture, saj na unikaten način povezuje slovansko, italijansko in germansko kulturo. Nova Gorica je znana po pestri in zanimivi naravni in kulturni dediščini, ki spodbuja razvoj turizma v regiji. (viri: www.nova-gorica.si, http://www.stat.si)

Vas zanima nakup ali najem nepremičnine?
V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Andrej Filipič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje