Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Vila v Slovenskih Konjicah

Šolska ulica 14, Slov. Konjice

Osnovni podatki

RE ID 210
Posredovanje: oddaja
vrsta objekta: Vila v Slovenskih Konjicah
Naslov: Šolska ulica 14, Slov. Konjice
leto izgradnje: 1890
leto prenove: 2002
Neto tlorisna površina stavb: 851,00 m²
Skupna površina zemljišč: 2.798,00 m²

Zemljevid lokacije

Kvalitetno prenovljena in vzdrževana poslovno-stanovanjska stavba

Kvalitetno prenovljen in vzdrževan dvorec iz 19. stoletja
Stavbo je konec 19. stoletja zgradila družina Windischgraetz kot rezidenčni dvorec z veliko vinsko kletjo. Stavba je bila leta 2002 celovito in kvalitetno prenovljena.
Vila je v stanju polne uporabnosti, redno in dobro vzdrževana (čiščena, zračena, ogrevana) ter varovana z alarmno napravo. Vila je opremljena z vsemi potrebnimi inštalacijami, ki zagotavljajo udobno bivanje. 

Velika in urejena parcela
Vila stoji na rahlo pobočnem, ravnem zemljišču pravilne oblike. Celotna parcela je ograjena s kovano ograjo višine 2,5 metra na betonskem podstavku. Na veliki parceli se razprostira lepo urejen in strokovno vzdrževan vrt oziroma park.
Vila je lahko dostopna, do nje sta urejena dva uvoza z vrati z daljinskim odpiranjem. Neposredna okolica vile je tlakovana s klasičnim granitnim tlakovcem.

Razgibana notranja ureditev
Vila obsega klet, pritličje, nadstropje in mansardo. Vse etaže objekta so urejene in bivalne. Nadstropja so med sabo povezana z lepimi stopnišči.
V kleti je čez celotno etažo urejena čudovita vinska klet z obokanim stropom. Po tleh je položen marmor.
V pritličju in v prvem nadstropju se razprostirajo številne in raznoliko urejene sobane. Po tleh je položen marmor.
V mansardi je urejen velik bivalni prostor, ki se razteza čez cel etažo. Po tleh je položen ladijski pod.
Ob hiši je garaža za štiri osebna vozila.
Na zadnji strani hiše je zimski vrt z razgledom na park.

Odlična investicijska priložnost
Vila je namenjena tako stanovanjski kot poslovni rabi. Potencialni investitor lahko izkoristi njen tržni potencial, ki ga predstavljajo značaj stavbe, lociranost na obrobju mesta, lahka dostopnost, lasten park, zasebnost parcele.

Cena najema po dogovoru.

Slovenske Konjice – Živahno srednjeveško mesto
Slovenske Konjice so srednjeveško podeželsko mesto v Dravinjski dolini. Bogata kulturna in naravna dediščina mesta mu dajeta posebno dušo ter prispevata k atraktivnosti mesta za domače in tuje turiste. Slovenske Konjice veljajo za zgled prijaznosti in urejenosti, kar potrjujejo številna referenčna, domača in mednarodna, priznanja. Obdane so z rodovitnimi polji in vinorodnimi griči, ki ustvarjajo prijetno klimo in nudijo številne možnosti za rekreacijo in oddih.
V Slovenskih Konjicah živi približno 14.500 prebivalcev, med njimi prevladujejo mlajši, kar je značilnost le redkih slovenskih občin in kar izpričuje, da mesto predstavlja kvalitetno okolje za mlade in za družine. Mesto je odlično povezano z bližnjima Celjem in Mariborom. (viri: www.slovenskekonjice.si, www.stat.si)

Vas zanima nakup ali najem nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa ali najema.

 

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje