Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Vila za gostinsko-turistično dejavnost, Otočec

Dobrava 79, Otočec

Osnovni podatki

RE ID 337
Posredovanje: oddaja
vrsta objekta: Vila za gostinsko-turistično dejavnost, Otočec
Naslov: Dobrava 79, Otočec
leto izgradnje: 2004
leto prenove: 2007
Neto tlorisna površina stavb: 2.688,00 m²
Skupna površina zemljišč: 7.588,00 m²
ostalo: k.o. 1460--
Parcelna številka: 160/139, 246/1, 246/4, 255/3

Zemljevid lokacije

Opremljen gostinsko-nastanitveni objekt za takojšnjo dejavnost

Predmetna nepremičnina predstavlja gostinsko-turistični objekt z zemljišči, ki so locirana nad naseljem Otočec pri Novem mestu na ekskluzivni lokaciji nad magistralno cesto Ljubljana - Zagreb. Objekt je etažnosti K + P + 2 in obsega večjo restavracijo v treh prostorih, sejno sobo, 15 hotelskih sob, 2 apartmaja, prostor za savno, poročno dvorano s samostojno kuhinjo in pomožnimi prostori, dve parkirišči za 80 avtomobilov ter nadkrito teraso. Objekt je v celoti opremljen in lahko najemnik nemudoma prične z gostinsko dejavnostjo ter trženjem prenočitvenih kapacitet.

Enkratna priložnost za upravljanje manjšega hotela

Najemno razmerje se sklepa za določeno obdobje enega leta oz. po dogovoru in z možnostjo podaljšanja. Izbrani najemnik krije vse stroške tekoče rabe nepremičnine oziroma vse obratovalne stroške, ki nastajajo ob uporabi prostora in v zvezi z njo, in sicer: ogrevanje, čiščenje, odvoz smeti, vodo, elektriko, telekomunikacije, zavarovanje in vse ostale stroške, ki bremenijo najete prostore (vključno z NUSZ). O poravnavi obveznosti iz tega odstavka mora najemnik mesečno obveščati najemodajalca. Investicijski stroški se krijejo po dogovoru.

Ponudba mora vsebovati ponudbeno ceno oziroma druge  ponudnikove pogoje za najem.

Ostale zahteve najemodajalca so:

  • Vsaj 3 leta izkušenj v upravljanju penzionov / hotelov podobne velikosti v Sloveniji ali tujini ter navedba dosedanjih referenc,
  • sposobnost zagotoviti kader za nemoteno delovanje,
  • vplačilo varščine v višini vsaj treh najemnin v roku 5 delovnih dni po podpisu najemne pogodbe.

Edinstvena, lahko dostopna lokacija
Vila se nahaja na manjši vzpetini nad naseljem Otočec. Ponuja čudovit razgled na reko Krko in na razgibane okoliške gričke. Vila je lahko dostopna z regionalne ceste, s katere se do objekta odcepi asfaltiran dovoz. Gostišče je dovolj odmaknjeno od ostalih bližnjih objektov, da za okolico ni moteče. Dostopen je peš, z avtomobilom ali avtobusom. Od avtocestnega priključka je oddaljena 4,5 km, do centra Novega Mesta pa je 6,5 km. V okolici je ogromno sprehajalnih in kolesarskih poti, kjer lahko obiskovalci preživljajo prosti čas.

Novo Mesto – prestolnica Dolenjske
Novo mesto je prestolnica Dolenjske. Leži sredi gričevnate pokrajine v rečnem zavoju reke Krke. Mesto je trgovsko, upravno, zdravstveno, izobraževalno in kulturno središče, sodobni urbanizacijski tokovi pa so zajeli tudi širše podeželje, ki je izgubilo kmetijsko vlogo. V mestu in okolici so se razvile avtomobilska (Revoz,  Adria Mobil, TPV), farmacevtska in kozmetična (Krka), tekstilna, (Labod), lesna (Novoles), obutvena in elektrotehnična industrija ter industrija izolacijskih materialov. Po svojem kulturnem pomenu in zgodovinskem bogastvu sodi Novo mesto med najimenitnejša slovenska mesta.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Cena: PO DOGOVORU

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

 

 

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje