Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Wellness hotel Arena

Pot k mlinu 57, Maribor

Osnovni podatki

RE ID 127
Posredovanje: prodaja
Izklicna cena: 2.125.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Wellness hotel Arena
Naslov: Pot k mlinu 57, Maribor
leto izgradnje: 2008
Neto tlorisna površina stavb: 4.871,00 m²
Skupna površina zemljišč: 17.939,00 m²
Parcelna številka: 1178/2, 1178/4, 1179/1, 1178/6, 1178/7 in 1178/8 k.o. Zgornje Radvanje

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

ELEKTRONSKA JAVNA DRAŽBA 27.10.2021 ob 13:00 uri. ROK ZA PRIJAVO NA ELEKTRONSKO JAVNO DRAŽBO DO 25.10.2021 do 23:59:59 ure.

IDEALEN ZA ŠPORTNI IN AKTIVNI TURIZEM

Nepremičnino sestavljajo novejši Wellness Hotel Arena (4 zvezdice) z 39 sobami (superior) ter wellnessom ter starejši Hotel Arena (3 zvezdice) z 20 sobami (standard).

Oba dela hotelskega kompleksa Arena sta povezana in svojim gostom ponujata možnost uporabe celotnega udobja in storitev, ki so na voljo v hotelu: wellness s savnami (turška, finska, infrardeča), kozmetični salon z bogato ponudbo, fitnes. Na voljo je 50 parkirišč. Prostorna garderoba in shramba za smučarsko opremo ponujata dovolj prostora za odlaganje smučarske opreme. Obe restavraciji (standardna in a la carte) ponujata gostom odlično lokalno hrano in okusna Štajerska vina. Kavarna s teraso in zimski vrt omogočata prijetno sprostitev.

Hotel Arena (4 zvezdice)
Hotel je postavljen tik ob slavni smučarski progi Zlate lisice Svetovnega pokala. Vrhunska lokacija hotela omogoča športne in aktivne počitnice skozi celo leto ter s svojo neokrnjeno naravo zagotavlja celovito sprostitev, tako za posameznike kot za družine. Pozimi izposojajo smuči, poleti pa kolesa. Center mesta Maribor je oddaljen zgolj 6 kilometrov. Hotel je bil zgrajen leta 2007 in odprt leta 2009. V njem je 39 lepo opremljenih sob s televizijo, internetno povezavo in klimatsko napravo. Vse sobe imajo balkon s prelepim razgledom na pohorska smučišča in na Maribor. Upravljalec hotela so Terme Maribor d.o.o..

Hotel Arena (3 zvezdice)
Ta del hotela je starejši del kompleksa. Zgrajen je bil leta 1985 in ponuja 20 sob. Povezan je z novejšim delom, tako da lahko njegovi gostje uporabljajo celotno ponudbo (wellness, izposoja športne opreme, restavracije) in na odlični lokaciji bivajo po ugodnejši ceni. Sobe so prijetne, z balkonov lahko gostje uživajo v  čudovitih razgledih po okolici.

ORGANIZIRANA JE E-DRAŽBA:

  • Rok za prijavo na e-dražbo: 25.10.2021 do 23:59:59 ure
  • Izklicna cena: 2.125.000 EUR + 22% DDV
  • Korak draženja: 5.000 EUR
  • Znesek varščine: 50.000 EUR
  • Rok za plačilo varščine: 25.10.2021 do 23:59:59 ure
  • Rok za prejem žetona: 26.10.2021 do 16:00 ure
  • Začetek dražbe: 27.10.2021 ob 13:00 uri


Gostoljubje sredi neokrnjene narave
Kompleks Arena je leži sredi neokrnjene narave Mariborskega Pohorja in ponuja počitnice polne zabave, sprostitve in možnosti za popolno regeneracijo telesa in duha. Klima na 1.347 metrih je osvežujoča in poživljajoča. Pozimi lahko ljubitelji smučanja uživajo na 42 kilometrih urejenih smučišč z naravnim ali umetnim snegom, pri čemer je ena izmed prog urejena v najdaljšo progo za nočno smuko v Evropi (10 km). Poleti lahko obiskovalci kolesarijo, uživajo v ježi konj, jadranju s padali, poletnem sankanju in pohodništvu. Bližnja Adrenalinski park Pohorje in tobogan zagotavljata zabavo vsem, ki imajo radi adrenalinske izzive.

V neposredni bližini številnih znamenitosti Maribora
Smučarski center, kjer se hoteli nahajajo, je svetovno znan po Zlati lisici, smučarskem Svetovnem pokalu, ki je v zadnjih desetih letih na Mariborsko Pohorje zvabil skoraj 20 milijonov obiskovalcev iz vsega sveta. v letu 2012 je bilo mesto Maribor razglašeno za Evropsko prestolico kulture. Čudovito staro mestno jedro in vinorodni okoliš mesta ponujajo mnoge kulinarične užitke poleti in pozimi. Bogato kulturno ponudbo pa popestrijo tudi festivali, gledališče in koncertne prireditve.

Vas zanima nakup nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Iztok Vozelj

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje