Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Parkirna mesta v soseski Harmony Residence

Sofija, Bulgarija

Osnovni podatki

RE ID 5010
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Parkirna mesta v soseski Harmony Residence
Naslov: Sofija, Bulgarija
leto izgradnje: 2011

Zemljevid lokacije

Garaže v soseski Harmony Residence

Prodajajo se parkirna mesta v Sofiji, predel Mladost, v urejeni soseski z vso potrebno infrastrukturo in družbenimi dejavnostmi, cca. 10 km iz centra mesta Sofija, Bulgarija. Leto izgradnje 2011.

Več podatkov o posameznih parkirnih mestih in cenah najdete v priloženem dokumentu.

 

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Nikolay Dikov

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje