Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zazidljivo zemljišče pod Šmarno goro

Osnovni podatki

RE ID 897
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 2.400.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Zazidljivo zemljišče pod Šmarno goro
Skupna površina zemljišč: 8.608,00 m²
ostalo: k.o. 1750 - Šmartno pod Šmarno goro--
Parcelna številka: 314/5, 314/6, 314/21, 314/22, 314/23, 314/24, 314/39, 314/40, 314/41, 314/42, 314/43, 314/44

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE POD ŠMARNO GORO, LJUBLJANA

Zemljišča pod Šmarno goro predstavljajo sklop devetih zemljišč za stanovanjsko gradnjo in sklop treh zemljišč za dovozne poti skupne površine 8.608 m2. Zemljišča so primerna za razvoj samostojnih, vrstnih, verižnih ali atrijskih hiš ter dvojčkov. Po izdelani idejni zasnovi je možna izgradnja 40 vrstnih hiš. Lokacija je zanimiva za kupce, ki iščejo nepremičnine za stanovanjsko namembnost in so idealne za vse, ki prisegajo na pravo razmerje med mestnim življenjem in bližino narave.

Zemljišča so le nekaj minut oddaljena od vpadnice na ljubljansko obvoznico.

Zemljišče se nahaja ne daleč stran od avtocestnega priključka Šmartno, v naravi locirano ob javni cesti Ljubljana – Skaručna. Neposredno okolico zemljišča pa predstavlja čudovita narava, ki ustvarja miren ambient in nudi številne možnosti za oddih ter rekreacijo (Šmarna gora). Šmartno pod Šmarno goro je del Ljubljane, ki se nahaja na močno razrezanih terasah na levem bregu Save pod Šmarno goro in gorenjskemu odseku avtoceste.

Ljubljana - ena najhitreje razvijajočih se evropskih prestolnic
Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, s skoraj 300.000 prebivalci. Prepoznavna je zaradi svoje bogate zgodovine, živahnega mestnega utripa, odličnega razmerja med urbanimi in zelenimi površinami ter visokega življenjskega standarda. V zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena turistična destinacija. V Ljubljani deluje več kot 40.000 podjetij, ki ustvarijo več kot 25% slovenskega BDP-ja. Izobraženost prebivalstva, zaposlitveni potencial, višina povprečne plače in razvojne možnosti so precej nad slovenskim povprečjem. Mesto ima izjemno strateško lego. Leži na presečišču glavnih tranzicijskih poti, ki povezujejo severno in zahodno Evropo z vzhodno Evropo in Balkanom. (vir: www.stat.si, www.ljubljana.si)

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Miha Perme

DUTB, d.d.
telefon:
01/ 42 93 483
mobitel:
031 354 033

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje