Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zazidljiva zemljišča Zbiljski gaj

Zbiljska cesta, Medvode

Osnovni podatki

2117
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 735.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Zazidljiva zemljišča Zbiljski gaj
Naslov: Zbiljska cesta, Medvode
Skupna površina zemljišč: 4.693,00 m²
ostalo: 1973--
Parcelna številka: 304/6, 304/11, 304/16, 304/21, 304/22, 304/23, 304/24, 304/25

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zemljišča za stanovanjsko gradnjo na tržno zanimivi lokaciji
Nepremičnina predstavlja nezazidana stavbna zemljišča v Medvodah, v naselju Zbiljski gaj. Nahajajo se v zadnji vrsti v smeri proti zahodu in predstavljajo del gozdne površine. Skupna površina osmih parcel je 4.693 m2 in se prodajajo kot celota. Dostop in komunalna infrastruktura je izvedena do roba zemljišč.
V skladu z določili sprejetega Občinskega prostorskega načrta so zemljišča namenjena gradnji osmih stanovanjskih objektov. V neposredni bližini so v večini enodružinske stavbe.

Prodajna cena je brez 22% DDV.

Priložnost za razvoj stanovanjskega projekta
Zemljišča lahko predstavljajo odlično investicijsko priložnost za nepremičninski projekt z visoko dodano vrednostjo.

Občina Medvode meji na Mestno občino Ljubljana in je od slovenskega glavnega mesta oddaljena 12 km. Bližnji mesti sta še Škofja Loka in Kranj. Središče občine je ob sotočju rek Save in Sore ter ob stičišču cest, ki vodijo proti Ljubljani, Gorenjski in mednarodnemu letališču Brnik. Skozi občino poteka tudi železniška proga Ljubljana-Jesenice-Avstrija. Na površini 78,5 km2 v 31 naseljih živi dobrih 16.000 prebivalcev. Občina Medvode pa ni privlačna zgolj zaradi svoje pestre zgodovine, zanimive geografske lege in znamenitih osebnosti, ki so se rodile v teh krajih, temveč postaja eno privlačnejših turističnih središč, predvsem za domače turiste, točneje prebivalce glavnega mesta Republike Slovenije.(www.medvode.si)

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Meta Šuštaršič

Številka licence: 0095200977

DUTB, d.d.
telefon:
01 42 93 855
mobitel:
030 602 710

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje