Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Poslovni prostori E2 v EDA Centru, Nova Gorica

Delpinova ulica 18b, Nova Gorica

Osnovni podatki

RE ID 2081-015
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 1.600,00 € / m² + pripadajoči davek
vrsta objekta: Poslovni prostori E2 v EDA Centru, Nova Gorica
Naslov: Delpinova ulica 18b, Nova Gorica
leto izgradnje: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 491,00 m²
ostalo: k.o. 2304-3037-155
energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Dokončani poslovni prostori v EDA Centru, poimenovanem po letalu Edvarda Rusjana na elitni lokaciji v centru mesta Nove Gorice

Dokončani poslovni prostori v EDA Centru se nahajajo v 14 etaži poslovnega centra oziroma v 2. nadstropju (komercialna oznaka E2). Del poslovnih prostorov je oddanih v najem. Poslovni prostori so bili dokončani v avgustu 2019, prav tako je bilo pridobljeno Uporabno dovoljenje.
Parkirna mesta, ki jih je možno najeti se nahajajo v 2. do 5. etaži pod poslovno stavbo. Možnost najema parkirnih mest s površino 10,00 m2.

Poslovna stavba EDA center se nahaja na stičišču trgovske, upravne in povezovalne osi na elitni lokaciji v centru Nove Gorice. Poslovni center predstavlja priložnost za poslovna in kulturna srečanja ter nakupovanja in informacijsko središče celotne Goriške regije.

Nova Gorica - Center goriške regije
Mesto leži tik ob meji z Italijo, neločljivo povezano z italijansko Gorizo. Mesto je središče upravnega, izobraževalnega, kulturnega in gospodarskega življenja v goriški regiji. V mestni občini Nova Gorica živi nekaj manj kot 32.000 prebivalcev. Nova Gorica ima živahen utrip. V njej delujejo številna podjetja, ima dobro razvito šolstvo in lastno univerzo ter številne vidne in vplivne kulturne inštitucije. Leta 2015 je mesto dobilo naziv Evropska prestolnica kulture, saj na unikaten način povezuje slovansko, italijansko in germansko kulturo. Nova Gorica je znana po pestri in zanimivi naravni in kulturni dediščini, ki spodbuja razvoj turizma v regiji. (viri: www.nova-gorica.si, http://www.stat.si)

Vas zanima nakup ali najem nepremičnine?
V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred B2
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

Andrej Filipič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje