Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zazidljivo zemljišče s projekti v Splitu

Split, Hrvaška

Osnovni podatki

RE ID 5038
Posredovanje: prodaja
namembnost: Zazidljivo zemljišče s projekti v Splitu
Naslov: Split, Hrvaška
Skupna površina zemljišč: 8.822,00 m²

Zemljevid lokacije

Rok za oddajo zavezujočih ponudb je do vključno 15.01.2021 do 10:00 ure za nakup vseh DUTB terjatev do Družba za nekretnine d.o.o. in 100% poslovnega deleža v Družbi za nekretnine d.o.o.

IZKORISTITE INVESTICIJSKO PRILOŽNOST

Zemljišča v priljubljeni, odlično opremljeni in prijetni soseski v Splitu

Zazidljiva zemljišča se nahajajo v priljubljeni soseski Kila na vzhodnem delu Splita na Hrvaškem. Soseska z odličnimi cestnimi povezavami in avtobusnim postajališčem se hitro razvija v eno prijetnejših, novejših stanovanjskih delov Splita z živahnim mestnim utripom in vsem potrebnim urbanim udobjem. Na predmetnem zemljišču je predviden razvoj projekta v okviru katerega bo možno v 10 objektih zgraditi skupaj 128 stanovanj, 8 apartmajev ter 173 parkirnih mest (111 garažnih, 62 zunanjih). Za projekt je že pridobljeno gradbeno dovoljenje za 8 objektov.
Lastnik zemljišč je družba Družba za nekretnine d.o.o., ki je bila nekoč v lasti Factor banke d.d., kasneje pripojene k DUTB d.d.
 
Split je največje in najpomembnejše mesto v Dalmaciji

  • Split je s približno 450.000 prebivalci drugo največje mesto na Hrvaškem in glavno mesto Splitsko-dalmacijske županije.
  • Split je eno največjih turističnih središč v Adria regiji. Mesto ima izjemno bogato zgodovino in odlično ohranjeno arhitekturo. Dioklecijanovo palačo iz 3. stoletja je UNESCO umestil na seznam svetovne kulturne dediščine. Split se lahko pohvali s prečudovitimi plažami, čistim morjem, marinami, bližnjimi otoki, raznoliko kulinariko ter mnogimi kulturnimi in zabavnimi dogodki, ki vse leto privabljajo številne turiste iz celega sveta. V letu 2017 sta Hrvaška turistična zveza in Hrvaška gospodarska zbornica proglasila mesto za Prvaka turizma 2017 (Šampion turizma 2017), mesto je dobilo nagrado za najboljše mestno letovišče (Najbolje City break odredište 2017). Priljubljenost Splita je razvidna tudi iz prihodkov iz naslova turizma, v letu 2017 so ustvarili prek 2 milijona turističnih nočitev.
  • Split je eno največjih pristanišč v vzhodnem delu Jadrana. Odlikujejo ga dobre prometne povezave: mesto ima svoje mednarodno letališče, dostopno je z železnico, avtocestami in plovili.

 

Podrobnejše informacije o Javnem razpisu za odkup terjatev do Družbe in odkup 100 % poslovnega deleža v tej Družbi, najdete na tej povezavi:

DUTB JAVNI RAZPIS

 

Marko Urbanija

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje