Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Neopremljen_poslovni_prostor-skladisce_Ljubljana

Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana

Osnovni podatki

RE ID 2167-001
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 20.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Neopremljen_poslovni_prostor-skladisce_Ljubljana
Naslov: Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana
leto izgradnje: 1977
Neto tlorisna površina stavb: 32,20 m²
ostalo: k.o. 2680-87-5

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Pritličen skladiščni prostor št. 2 v poslovni stavbi.

Skladiščni arhivski prostor se nahaja v pritličju poslovne stavbe Primorje, zgrajene leta 1977, na naslovu Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana. Prostori so v obstoječem stanju.
Objekt ima recepcijo in po dvoje dvigal. Neto tlorisna površina skladišča je 32,20 + solastniški delež na splošnih skupnih delih stavbe v deležu do 123/10000.

Prostor je trenutno nezaseden. Možnost nakupa/najema zunanjih parkirnih mest ob objektu Prodaja: 7.300,00 EUR/PM + pripadajoči davek Oddaja: 65,00 EUR/PM/mesec + pripadajoči davek.

Nepremičnina se nahaja v pretežno stanovanjskem naselju, v neposredni bližini BTC-ja. V bližini se nahaja vsa infrastruktura: LPP postajališče, AC obroč, restavracije, trgovine,...

Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, s skoraj 300.000 prebivalci. Prepoznavna je zaradi svoje bogate zgodovine, živahnega mestnega utripa, odličnega razmerja med urbanimi in zelenimi površinami ter visokega življenjskega standarda. V zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena turistična destinacija. V Ljubljani deluje več kot 40.000 podjetij, ki ustvarijo več kot 25% slovenskega BDP-ja. Izobraženost prebivalstva, zaposlitveni potencial, višina povprečne plače in razvojne možnosti so precej nad slovenskim povprečjem. Mesto ima izjemno strateško lego. Leži na presečišču glavnih tranzicijskih poti, ki povezujejo severno in zahodno Evropo z vzhodno Evropo in Balkanom. (vir: www.stat.si, www.ljubljana.si)

Osrednjeslovenska regija velja  za središče Slovenije. Regija spada med najbolj poseljeno in po številu prebivalcev največjo statistično regijo v Sloveniji. Poleg ugodne lege sta njeni pomembni prednosti dobra prometna povezava in dejstvo, da se v regiji nahaja glavno mesto Slovenije. Regija velja za gospodarsko najbolj razvito, saj proizvede nekaj več kot tretjino celotnega slovenskega BDP-ja, od tega več kot tri četrtine v storitvenih dejavnostih.

ORGANIZIRANA JE E-DRAŽBA ZA NAKUP

    • Rok za prijavo na e-dražbo: 25.09.2020 do 24:00:00 ure
    • Izklicna cena: 20.000,00 EUR
    • Znesek varščine: 2.000,00 EUR
    • Rok za plačilo varščine: 25.09.2020 do 24:00:00 ure (mora biti vidno na računu prodajalca)
    • Več info o aktualnem razpisu: https://dutb.eu/javni-razpisi/

Andrej Filipič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje