Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

DUPLEX: Trosobno stanovanje

Marinovševa cesta

Osnovni podatki

RE ID 2017-003
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 282.000,00 €
vrsta objekta: DUPLEX: Trosobno stanovanje
Naslov: Marinovševa cesta
leto izgradnje: 2009
leto prenove: 2020
Neto tlorisna površina stavb: 120,89 m²
ostalo: 1753-3397-27, 1753-3397-61, 1753-3397-175, 1753-3397-176

Zemljevid lokacije

Prodajalec obvešča ponudnike in vse interesente, da je postopek zbiranja zavezujočih ponudb za nakup posameznih delov – stanovanj in posameznih parkirnih mest v stanovanjskem kompleksu Tacenske brzice, ki je bil razpisan do 30.12.2020 RAZVELJAVLJEN zaradi nadaljevanja ukrepov, ki jih je Vlada Republike Slovenija sprejela za zajezitev in obvladovanje nalezljive bolezni COVID-19. Nov razpis bo objavljen takoj, ko bodo Prodajalcu razmere v povezavi z epidemijo dovoljevale izvedbo.

Stanovanje s komercialno oznako A.M.S27 se nahaja v mansardi na naslovu Marinovševa cesta 3.

Obsega kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, zimski vrt. V galeriji pa se nahajajo garderoba, spalnica, kopalnica, otroška soba, balkon in terasa.

Stanovanju pripadajo shramba (SA27) in dva parkirna prostora v kletni etaži (KPM 30 in KPM 31).

Neto tlorisna površina stanovanja z shrambo znaša 120,89 m2, prodajna površina znaša 95,86 m2, uporabna površina pa 79,66 m2.

Tloris stanovanja in podatki o površinah so razvidni iz priložene komercialne skice stanovanja.

Cena stanovanja je z 9,5% DDV.

Stanovanje se prodaja skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb. Splošni pogoji prodaje so dostopni na www.tacenskebrzice.eu.

Za nakup stanovanja zbiramo zavezujoče ponudbe. Vsi podatki o načinu prodaje, rokih, načinu naročila na ogled ter vse ostale informacije o Stanovanjski soseski Tacenske brzice so dostopne na www.tacenskebrzice.eu.

Obvestilo!

Vlada Republike Slovenije je zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 dne 12.11.2020. izdala Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom v Republiki Sloveniji.

Za čas trajanja predmetnega Odloka se ogledi nepremičnin v Stanovanjskem naselju Tacenske brzice  do preklica NE izvajajo.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

 

Vrnitev na osnovo stran www.tacenskebrzice.eu.

NEPREMIČNINSKA DRUŽBA D.O.O. / REMAX

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje