Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

3-sobno stanovanje v starejši meščanski večstanovanjski hiši

Kettejeva ulica 3, Maribor

Osnovni podatki

RE ID 2131
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: 3-sobno stanovanje v starejši meščanski večstanovanjski hiši
Naslov: Kettejeva ulica 3, Maribor
leto izgradnje: 1920
leto prenove: 2006
Neto tlorisna površina stavb: 86,00 m²
ostalo: k.o. 659-1567-7

Zemljevid lokacije

V ZAKLJUČNI FAZI PRODAJE

3 sobno stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju starejše večstanovanjske meščanske hiše. Stanovanje obsega predsobo iz katere je vhod v kuhinjo z balkonom in manjšo sobo. Oboje je usmerjeno proti severu.
Na južni strani se nahaja dnevna soba in spalnica. V osrednjem delu stanovanja se nahaja kopalnica z WC. V stanovanju so vgrajena novejša PVC okna, ki so bila po podatkih GURS zamenjana v letu 2006.
Ogrevanje stanovanja trenutno ni urejeno; mogoče ga je urediti na etažno plinsko peč na zemeljski plin. Stanovanju pripada še kletna shramba. Parkiranje je možno pred objektom.

Stanovanjska hiša se nahaja na desnem bregu reke Drave. V bližini je locirana osnovna šola in vrtec. Prav tako so v bližini različni športno rekreacijski objekti in park. Povezava do centra mesta je zelo dobra, saj je v bližini več avtobusnih postaj mestnega prometa. Upravne stavbe se nahajajo v centru mesta, večji trgovski objekti so oddaljeni približno 10 minut hoje.

Maribor je eno najhitreje razvijajočih se mest v Sloveniji
Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, izobraževalno, znanstveno-raziskovalno in zdravstveno središče v severo-vzhodnem delu Slovenije. Območje mariborske občine je veliko 148 km² in ima več kot 111.000 prebivalcev. Mesto ima strateško lego, saj je v neposredni bližini treh sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Mesto ima svoje letališče, blizu so močne železniške in avtocestne povezave. Leta 2012 je bilo mesto proglašeno za evropski center kulture in predstavlja vedno bolj privlačno turistično destinacijo. V zadnjih letih postaja Maribor vse bolj zanimiv za investicije. V sodelovanju z občino se je razvila odlična infrastruktura, zrasli so štirje industrijski parki, ki zagotavljajo gospodarski razvoj mesta in regije.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Datoteke

Blaž Ribič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje