Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zazidljivo zemljišče Maribor

Nasipna ulica, Maribor

Osnovni podatki

RE ID 50
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 3.390.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Zazidljivo zemljišče Maribor
Naslov: Nasipna ulica, Maribor
Skupna površina zemljišč: 53.933,00 m²
Parcelna številka: V prilogi.

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zazidljivo zemljišče za stanovanjsko in mešano gradnjo na odlični lokaciji v Mariboru.

Zemljišče sredi urbanega udobja Maribora
Zemljišče se nahaja na odlični lokaciji v bližini nakupovalnega središča Europark. Lokacija je odlično prometno povezana, vsa potrebna infrastruktura je na voljo v bližini. Soseska ponuja vse udobje urbanega življenja s pogledom na staro mestno jedro na eni strani in Pohorje na drugi strani.  Zemljišče je del OPPN za del prostorsko planske enote Ta 3 - C, na katerem je predvidena gradnja večstanovanjskih objektov z manjšim delom mešane strukture.  Zaradi bližine centra mesta in neposredne bližine nakupovalnega centra je zemljišče zelo atraktivno in omogoča razvoj projekta z visoko dodano vrednostjo..

Priložnost za ponudbo novih stanovanj
Zemljišče je del OPPN za del prostorsko planske enote Ta 3 - C, na katerem je predvidena gradnja večstanovanjskih objektov z manjšim delom mešane strukture. Zaradi bližine centra mesta in neposredne bližine nakupovalnega centra je zemljišče zelo atraktivno in omogoča razvoj projekta z visoko dodano vrednostjo. Poleg tega je v tem trenutku pravi čas za investicijo, saj v Mariboru povpraševanje po novih stanovanjih presega ponudbo.

Maribor je eno najhitreje razvijajočih se mest v Sloveniji
Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, izobraževalno, znanstveno-raziskovalno in zdravstveno središče v severo-vzhodnem delu Slovenije. Območje mariborske občine je veliko 148 km² in ima več kot 111.000 prebivalcev. Mesto ima strateško lego, saj je v neposredni bližini treh sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Mesto ima svoje letališče, blizu so močne železniške in avtocestne povezave. Leta 2012 je bilo mesto proglašeno za evropski center kulture in predstavlja vedno bolj privlačno turistično destinacijo. V zadnjih letih postaja Maribor vse bolj zanimiv za investicije. V sodelovanju z občino se je razvila odlična infrastruktura, zrasli so štirje industrijski parki, ki zagotavljajo gospodarski razvoj mesta in regije.

Vas zanima nakup ali najem nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa ali najema.

Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

Blaž Ribič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje