Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Poslovni kompleks Escada - ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB

Ljutomerska cesta 34e, Gornja Radgona

Osnovni podatki

RE ID 6620
Posredovanje: prodaja
Izklicna cena: 4.400.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Poslovni kompleks Escada - ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB
Naslov: Ljutomerska cesta 34e, Gornja Radgona
leto izgradnje: 2007
Neto tlorisna površina stavb: 10.982,00 m²
Skupna površina zemljišč: 33.992,00 m²
Parcelna številka: 186 441/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB DO 12.2.2021

Proizvodni objekt je namenjen  tekstilni dejavnosti (proizvodnji in skladiščenju tekstilnih izdelkov). Objekt je namenski in prilagojen dejavnosti. Je delno podkleten (severna stran), etažnosti K+P+N. Klet: tehnični prostori in pomožni prostori za delavce (garderobe, umivalnice); pritličje: pisarne, sejne sobe, sanitarije, čajne kuhinje, in proizvodni del (skladiščni del), šivalnica, razrez, nakladalna rampa s skladiščem; nadstropje: pisarne, pomožni prostori za delavce, kuhinja oz. delilnica hrane. Celotno zemljišče je ograjeno, dostop je zavarovan z rampo in nadzorovan. Okoli stavbe je speljan krožni promet. Na vzhodni strani stavbe je nakladalna rampa in večje parkirišče, manjše parkirišče je še na zahodni strani. Stavba ima več vhodov. Zahodno od stavbe ob vstopu v kompleks je še večje nepozidano zemljišče.

Cena je brez vključenega davka.

Vas zanima nakup nepremičnine?

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Več informacij o javnem razpisu za zbiranje zavezujočih ponudb na:

Vabilo k oddaji ponudbe - DUTB ID 6620

 

Boris Vončina

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje