Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Industrijski kompleks - POTEKA ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB

Aškerčeva ulica 7, Brežice

Osnovni podatki

RE ID 1131
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 1.500.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Industrijski kompleks - POTEKA ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB
Naslov: Aškerčeva ulica 7, Brežice
leto izgradnje: 1971
Status nepremičnine: Dokončan industrijski kompleks
Neto tlorisna površina stavb: 14.554,00 m²
Skupna površina zemljišč: 32.101,00 m²
ostalo: k.o. 1300 - Brežice--
Parcelna številka: 1186/1, 1186/2, 1192/1, 1200/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB DO 30.11.2020

Opuščeni obrati, ki se lahko obnovijo
Industrijski kompleks je v preteklosti služil za proizvodnjo pohištva in že nekaj let ni več v uporabi. Sestavlja ga več ločenih objektov, nekateri so potrebni temeljite prenove, drugi pa so primerni za takojšnjo nadaljnjo uporabo. Skupna neto tlorisna površina objektov znaša 14.554 m² in jim pripada 32.101 m² zemljišča. 
Potencialni investitor lahko investira v obnovo objektov in jih naprej uporablja za poslovno oziroma obrtno dejavnost.
 
Odlična komunalna opremljenost in lokacija

  • Nepremičnina razpolaga z vso najpomembnejšo javno infrastrukturo: vodovod, elektrika, PPT, kanalizacija, industrijski tok, plin.
  • Nepremičnina ima zelo dobro lokacijo na obrobju centra mesta Brežice. Izvoz na avtocestno povezavo Ljubljana-Zagreb je oddaljen zgolj 2,5 km in mejni prehod s Hrvaško (Obrežje) pa zgolj 10 km. Nepremičnina je dostopna z lokalno asfaltirano cesto, mogoče je tudi dostop z večjimi tovornimi vozili.

 
Možen razvoj stanovanjskih objektov
Aktualni prostorski načrt predvideva razvoj stanovanjskih objektov, za katere so že narejeni idejni projekti. Potencialni investitor bi lahko na tržno zanimivi lokaciji ponudil nove stanovanjske enote.
 
 
Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

Sporočamo, da je Vlada Republike Slovenije zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 dne 12.11.2020 izdala Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom v Republiki Sloveniji. Za čas trajanja predmetnega Odloka se ogledi nepremičnin do preklica ne bodo izvajali.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Več informacij o javnem razpisu za zbiranje zavezujočih ponudb na:

VABILO K ODDAJI PONUDBE - DUTB ID 1131

Boris Vončina

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje