Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Dvosobno stanovanje

Bazoviška ulica 6

Osnovni podatki

RE ID 1207-005
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Dvosobno stanovanje
Naslov: Bazoviška ulica 6
leto izgradnje: 2009
Neto tlorisna površina stavb: 55,40 m²
ostalo: 2304-455-19

Zemljevid lokacije

Dne 24.11.2021 je potekala javna dražba za nakup stanovanja v Novi Gorici. Trenutno je v teku postopek sprejemanja odločitve glede prejetih ponudb, zato do nadaljnjega ne bomo obravnavali prejetih nezavezujočih ponudb.

Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju stanovanjsko-poslovnega objekta na naslovu Bazoviška ulica 6 v Novi Gorici, zgrajenega leta 2009. Objekt se nahaja neposredno ob športnem parku in le nekaj minut peš od središča mesta. Stanovanje obsega kuhinjo z dnevno sobo, spalnico, kopalnico in balkon.  Parkiranje je možno na javnih površinah pred objektom.
Neto tlorisna površina stanovanja znaša 55,40 m2, od tega 49,80 m2 uporabne površine ter 5,60 m2 balkona.

Nova Gorica - Center goriške regije
Mesto leži tik ob meji z Italijo, neločljivo povezano z italijansko Gorizo. Mesto je  središče upravnega, izobraževalnega, kulturnega in gospodarskega življenja v goriški regiji. V mestni občini Nova Gorica živi nekaj manj kot 32.000 prebivalcev. Nova Gorica ima živahen utrip. V njej delujejo številna podjetja, ima dobro razvito šolstvo in lastno univerzo ter številne vidne in vplivne kulturne inštitucije. Leta 2015 je mesto dobilo naziv Evropska prestolnica kulture, saj na unikaten način povezuje slovansko, italijansko in germansko kulturo. Nova Gorica je znana po pestri in zanimivi naravni in kulturni dediščini, ki spodbuja razvoj turizma v regiji. (viri: www.nova-gorica.si, http://www.stat.si).

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Mojca Ferfolja

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje