Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Individualna enodružinska hiša, Cundrovec - ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB

Cundrovec

Osnovni podatki

RE ID 6112-006
Posredovanje: prodaja
vrsta objekta: Individualna enodružinska hiša, Cundrovec - ZBIRANJE ZAVEZUJOČIH PONUDB
Naslov: Cundrovec
leto izgradnje: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 175,00 m²
Parcelna številka: 1283-833/8
energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Zemljevid lokacije

Dne 19.1.2021 se je iztekel rok za oddajo ponudb v postopku zbiranja zavezujočih ponudb. Trenutno je v teku postopek sprejemanja odločitve glede prejetih ponudb, zato do nadaljnjega ne bomo obravnavali prejetih nezavezujočih ponudb.

Predmet prodaje je stanovanjska hiša, ki se nahaja v naselju Cundrovec v neposredni bližini Brežic. Objekt je etažnosti P+M in zgrajen do III. podaljšane faze: objekt je zaprt z izdelano fasado, priključki pripeljani do objekta, brez notranjih ometov in predelnih sten. Objekt ima garažo z dvižnimi vrati, pripada mu tudi manjše funkcionalno zemljišče. 

ID 1283-833/8, velikosti 175,00 m2 s 404 m2 funkcionalnega zemljišča in 281 m2 kmetijskega zemljišča.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zavezujoče zbiranje ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Energetska izkaznica stavbe

EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Datoteke

Blaž Ribič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje