Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Nedokončan večstanovanjski objekt Bansko

Ulica Bunderitsa, Bansko, Bolgarija

Osnovni podatki

RE ID 5046
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 450.000,00 €
namembnost: Nedokončan večstanovanjski objekt Bansko
Naslov: Ulica Bunderitsa, Bansko, Bolgarija
leto izgradnje: 2007
Skupna površina zemljišč: 3.964,00 m²
Parcelna številka: 02676.501.3953, 02676.501.3954

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo

Zemljevid lokacije

Nepremičnina predstavlja dve veliki zemljišči v ulici Banderitsa, v bolgarskem turističnem središču Bansko.

Nepremičnina predstavlja dve veliki zemljišči v ulici Bunderitsa, v bolgarskem turističnem središču Bansko. V bližini mednarodno smučarsko središče Bansko. Na zemljiščih so že deloma zgrajeni večstanovanjski objekti, ki so izdelani do II. gradbene faze. BTP površina 10.808 m2 skupaj s podzemnimi površinami oz. 8.195,46 m2 BTP nadzemnih površin.

Gradbeno dovoljenje je poteklo in ga je potrebno obnoviti.

Razdalje do bližnjih mest: Sofija 150 km, Plovdiv 150 km, Burgas 400 km, Beograd (SRB) 533 km, Skopje (MAK) 260 km.

Cena je brez DDV.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Marko Urbanija

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A