Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Nepozidano stavbno zemljišče

Plese 2, Murska Sobota

Osnovni podatki

RE ID 694-004
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 70.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Nepozidano stavbno zemljišče
Naslov: Plese 2, Murska Sobota
Skupna površina zemljišč: 20.272,00 m²
Parcelna številka: 105-4631/4

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Nepremičnina v naravi predstavlja stavbno zemljišče v izmeri 2.027 m2 s solastniškim deležem na dovoznih cestah. Zemljišče leži na območju bivšega kompleksa Mura na naslovu Plese 2, Murska Sobota. Vsa komunalna infrastruktura je na parceli ali v neposredni bližini. 

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujoče ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Tina Petek

DUTB, d.d.
telefon:
02/25 20 867
mobitel:
040 737 625

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje